God kamp i Mjøndalen - men tap

Raufossgutta reiste til Mjøndalen med en 15-mannstropp i ettermiddag for treningskampen mot bruntrøyene. Kampen endte med 2-1 seier til vertene.

Det ble alt i alt en jevnspilt match og ei riktig flott treningsøkt på Consto Arena, meldes det. Raufossgutta kjørte på fra start og hadde to store sjanser ved Matias Belli det første kvarteret. Etter halvtimen har vi en fin kontring der vi blir møtt med en mot-kontring som MIF setter i mål. Vi presser på, og viser mye god fotball mot en solid motstander. 1-0 til hjemmelaget til pause.

I pausen bytter MIF hele laget, og det merkes at det er 11 nye friske bein på banen. De brune legger også på til 2-0 etter 64 minutter. Vi fortsetter å trykke på, og Ikhsan Fandi får endelig lønn for strevet og reduserer til 2-1 etter 83 minutter - etter et meget pent Raufossangrep.

Gutta legger ned et godt stykke arbeid i ettermiddag, og kan ta helgefri med god samvittighet før en ny tøff treningsuke og ny treningskamp mot HamKam i Valdres Storhall neste fredag. kl. 18.00.

Kampfakta: MIF - Raufoss Fotball 2-1 (1-0)

Scoringer: MIF 33' 64' Ikhsan Fandi 83'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Parfait Bizoza, Edvard Race, Marius Alm, Stian Simenstad, Solo Owusu, Gard Simenstad (Martin Heiberg 66.), Matias Belli ( Nicolai Fremstad 73.), Ryan Doghman, Kristoffer Nessø, Ikhsan Fandi

Publisert: 17.01.2020
Skrevet av: Anne Thoresen/ Arkivfoto: Marius Mykleset