God førsteomgang ga seier mot Alta

Høyt press, stor fart og to nydelige scoringer av henholdsvis Papa Sow og Emilie Dadjo i første omgang resulterte i 2-0 seier over finnmarkingene i formiddag.

Det ble en fartsfylt start på kampen, med høyt press og gode kombinasjoner fra Raufossmannskapet.  Gutta dominerte stort i alle ledd, og Papa Sow ble nydelig frispilt etter 26 minutter, og satte ballen iskaldt nede i lengste hjørne for Altas keeper. Bare fem minutter senere dundrer Emilie Dadjo nok en ball i nettaket fra tilnærmet død vinkel. 2-0 sto seg kampen ut. Håvard Nome var "fresh" i kamp med sine tidligere lagkompiser på Alta. (bildet)

I andre omgang flyttet Alta laget sitt mange hakk framover på banen, og  fikk på den måten hindret oss i de kjappe overgangene. Raufossgutta kom bakpå, og tapte mange dueller på midtbanen. Alta kom likevel ikke til de store målsjansene. Det gjorde ikke vi heller, og andreomgangen ble litt "tannløs". Andre omgang bar nok også noe preg av at begge lag er inne i en tung treningsperiode.

Femten mann var tilgjengelige for trener Christian Johnsen i dag. Petter Senstad, Kristian Lønstad Onsrud, Snorre Strand Nilsen og Ryan Doghman er alle på sykelista. Nicolai Fosso Fremstad er på La Manga på landslagsoppdrag med U19.