Gleder seg til Vålerenga-besøk

Onsdag er det klart for cup-fest på Nammo Stadion. Toppserielaget Vålerenga er motstander. En plass i 3. runde ligger i potten.

Mandag ettermiddag gjorde damelaget de siste forberedelser. Det meste er klappet og klart. I hvert fall hvis vi skal stole på visekaptein Maren Kraby Simenstad. Hun er så klar og tent for onsdagens oppgjør som det er mulig å bli.
- For oss blir dette gøy. Vi har snakket litt om det og synes det er veldig gledelig at vi fikk et toppserielag i andre runde. Det skal bli moro å se hvordan vi er i forhold til dem. 

Kraby Simenstad er Vålerenga supporter - kanskje mest mot herrelaget - men Vålerenga er og blir Vålerenga.
- Håper det kommer noen supportere også fra gjestene lag. Det er mange trofaste VIF-supportere i distriktet. Moro om Klanen kom til Raufoss, sa Vålerenga supporteren som etter alle solemerker får litt å gjøre onsdag.

Cup er som kjent cup. En cup-bombe er alltid innen rekkevidde.
- Nivået til Vålerenga er nok høyere enn det vi har inne, men jeg tror ikke forskjellen er avskrekkende stor. Vålerenga har hatt en bra start i serien, men nå er det cupen som gjelder. Vi skal spille vårt spill. Vi skal som alltid være aggressive. Vi har lyst å gjøre det bra og vi skal vise Vålerenga at det ikke bare er å komme til Toten for å hente hjem en seier og plass i 3. runde. Vi skal selge oss dyrt!!

Raufoss-laget er så og si skadefritt. På mandagens trening manglet keeper Solveig Engen. Kraby Simenstad tok det med ro etter en liten smell under søndagens seriekamp. Men det er ingen fare. Stopperkjempen er en av de elleve som entrer Nammo Stadion side om side med Vålerenga onsdag klokken 17.30. 

Annonse fra Obos-ligaen: