Gjorde inntrykk på treningsleir - nå signerer han for to år!

Lasse Berg Johnsen (20) var ikke sein med å kjøre landet på tvers da Raufoss ringte.

Annonse:

Dagen etter Amund Møllerhagen skrev under på sin første proffkontrakt for Raufoss, kommer nok en gladnyhet: Lasse Berg Johnsen skriver også under for oss!

20-åringen kommer fra Viking, hvor han har vært i flere år. I fjorårets høstsesong spilte han imidlertid for Tromsdalen og fikk god erfaring med OBOS-ligafotball. Hans første kamp for klubben i nord var faktisk mot Raufoss, 2. juni i fjor. Den elleville kampen endte 6-4, hvor Johnsen også var en av målscorerne.

Han var med Raufoss på treningsleir i Tyrkia tidligere i år, og gjorde et såpass godt inntrykk både på og utenfor banen at trener Christian Johnsen gjerne ville se ham mer permanent på treningsfeltet.

- Vi er veldig glade for at Lasse har kommet til Raufoss. Han vil passe godt inn hos oss fordi han er en ydmyk og læringsvillig gutt. I tillegg har han vist en god karakter ved sitt opphold i Tromsdalen i fjor. Han er en god ballspiller som er flink til å spille framover og gjennom ledd, sier trener Johnsen.

Han ankom Raufoss onsdag kveld, etter å ha kjørt fra Stavanger i iver etter å skrive kontrakt. Den blir signert fredag og binder ham til klubben i to år. 

Vi gleder oss til å se mer av ham, og ønsker hjertelig velkommen til Raufoss!

Annonse fra Obos-ligaen: