- Gikk opp i liminga

Vi startet matchen godt på UKI-arena i kveld - men det gikk fullstendig opp i liminga i siste tredjedel av 2. omgang, og hjemmelaget Ull/Kisa vant tilslutt fortjent hele 5-1.

Gutta var friske fra start, men det var Kisa som scoret først etter ti minutter. Vi svarte nærmest umiddelbart ved Edvard Race som knallet til med et flott langskudd fra atten meter og i mål. Mikkel Maigaard hadde flere gode skuddforsøk det første kvarteret. Kisa hadde imidlertid de største sjansene, med skudd i tverrligger og stolpen. Vi var litt heldige med at vi holdt 1-1 til pause, mye også takket være Ole Kristian Lauvli som tidvis sto som en Gud.

Andre omgang ble mindre sjanserik den første halvtimen, relativt likt for begge lagene, men når vi passerer 75 minutter begynner ting å skje: Ull/Kisa legger på til 2-1, og 3-1 et par minutter senere. Emile Dadjo er i en taklingssituasjon, og stempler en Ull/Kisa spiller. Han får rødt kort og må ut i det 80. spilleminutt.

Deretter blir vi vidåpne, og Kisa kan trille inn både 4-1 og 5-1 mot slutten av omgangen.

Ting snur fort i OBOS-ligaen, kan du si. Det er bare for gutta å dra hjem og jobbe på videre. Vi ligger fremdeles på 6.plass på tabellen.

Takk til de mange tilreisende Raufoss-supporterne som holdt koken på tribunene!

Kampfakta: Ull/Kisa - Raufoss Fotball  5-1 (1-1)

Scoringer: Kisa (10, 75, 78, 86, 90)) Edvard Race (12)

Laget: Ole Kristian Lauvli, Edvard Race, Solo Owusu, Parfait Bizoza, Stian Simenstad (Thierry Dabove 81.), Emile Dadjo, Mikkel Maigaard, Matias Belli, Oskar Løken (Ikhsan Fandi 70.), Ryan Doghman ( Kristoffer Nessø 64.), Anton Henningsson

Gult kort: Mikkel Maigaard

Rødt kort: Emile Dadjo

Publisert: 16.06.2019