Full pott mot Ull/Kisa

Surt og kaldt var det, men tre poeng varmer alltid. Mia Schjerve Giæver (bildet) scoret det første målet etter to spilte minutter.

Kampen mot Ull/Kisa på Jessheim Stadion ble aldri velspilt, men våre jenter i lilla bortedrakter hadde meget god kontroll på sin motstander. I løpet av den første omgangen var ballen knapt på vår halvdel før hjemmelaget sendte avgårde en avslutning som spratt oppå tverrliggeren.

På det tidspunktet ledet vi allerede med to mål.

Den første scoringen kom allerede etter to minutter. Mia Schjerve Giæver gjorde det meste selv og 0-1.

Kampens andre scoringer kom på klassisk Maren Kraby Simenstad vis, nemlig på frispark.

Skuddet fra 22 meter glapp under Ull/Kisas målvakt og i mål.

Etter hvilen var det hjemmelaget som brukte to minutter på å score. Våre jenter var ikke våkne og da keeper Selma Panengstuen i tillegg var uheldig så kom reduseringen nesten ut av intet.

Heldigvis så våknet vi kjapt og tok tak i kampen igjen. Mia Schjerve Giæver var veldig nære etter snaue ti minutter av den andre omgangen, men hjemmelaget fikk avverget til hjørnespark. Den corneren slo Schjerve Giæver presist på hodet til Sigrid Straumsheim Hoem og vi var nok en gang to mål foran.

Utover i omgangen rullet vi opp flere gode angrep på begge kanter, men de siste millimeterne manglet foran mål.

Dermed endte oppgjøret 1-3.

PS: Kaja Bjørkvold sliter med en vond hæl og spilte ikke. Vilde Bokalrud var sjuk og keeper Solveig Engen - som holdt buret rent i sesongens to første tellende kamper - tråkket over på trening tidligere i uka og ble ikke klar.

Kampfakta: Ull/Kisa - Raufoss 1-3 (0-2)

Scoringer: 0-1 Mia Schjerve Giæver (2), 0-2 Maren Kraby Simenstad (15), 1-2 Silje Odden (47), 1-3 Sigrid Straumsheim Hoem (52).

Raufoss: Selma Panengstuen, Anita Bueno Lindmoen, Nora Dalby, Maren Kraby Simenstad, Thea Heimdahl Dahlen, Mia Schjerve Giæver, Sofia Berntsen, Sigrid Straumsheim Hoem, Karine Ørud, Helene Lium Nyhus (Ingrid Folkestad fra 86. min.), Oda Karoline Skogan.