Full fart videre

Niende serierunde i 2. divisjon avdeling 1 byr på et lokaloppgjør for våre jenter på lørdag. Motstander er Fart 2.

Sist vi spilte kamp på Hedmarken slo vi Ottestad 4-1. Denne gangen forflytter vi oss fra Stange til Hamar kommune, og tar turen opp til Øvre Vang.
Etter den komfortable seieren over Ottestad, slet vi oss til 1-0 hjemme mot Drøbak-Frogn i forrige runde. Et lag Fart slo 3-0 i andre serierunde.

Fart sitt andrelag har hatt en helt grei start på årets sesong. I løpet av de åtte første rundene har de samlet sammen 13 poeng etter fire seire og en uavgjort.

Fart sitt førstelag spiller i Toppserien. På grunn av VM har de jentene spillefri. Det er usikkert hvor mange av dem som kommer til å bidra under lørdagens oppgjør. Trener Ståle Bokalrud mener det viktigste er å ha fokus på eget lag og egne prestasjoner. Hva motstanderen kommer med er det lite en får gjort noe med.

Fart har lagt en turbulent tid bak seg. Det har ikke gått på skinner i Toppserien og hovedtrener for førstelaget og daglig leder i klubben trakk seg fra sine stillinger omtrent samtidig.
Det ser ikke ut til å ha påvirket rekruttlaget som på sine fem siste kamper har slått Høybråten/Stovner, Vålerenga 2 og Stabæk 2. De spilte uavgjort mot Lyn 2 og tapte 1-0 borte mot Ull/Kisa.

Avstanden fra Raufoss og ned til lagene bak oss er 3, 4 og 5 poeng. La oss håpe og tro at avstanden er den samme etter runde 9.

Avspark på Fart er 15.00.
Vi oppdaterer som vanlig på vår Facebookside.

Annonse fra Obos-ligaen: