Full fart - men ingen mål mot Asker

Treningskampen mellom Raufoss og Asker ble en fartsfylt affære, Raufossgutta vartet opp med lekne bevegelser, solid pasningsspill og mange relasjoner som ser ut å falle på plass. All mulig grunn til å være optimist foran 2018-sesongen.

Det var to gode lag som møttes i Raufoss Storhall i kveld, og vi tør å tippe at begge lag kommer til å være av topplagene i 2.divisjon avdeling 1 når seriespillet tar til. Enda er det en stund igjen til april, og det våre gutter viste i kveld lover godt.

Gutta har allerede løst opp i "begynnernervene" hos de nye spillerne i troppen, og kommunikasjon, pasningsspill og flyt har allerede bedret seg betydelig bare på den siste uka. Den gode flyten i spillet og farten ble opprettholdt over to omganger, og gutta var dyktige og tøffe i gjenvinningene sine. At vi ikke vinner denne kampen handler mest om marginer, Emile Dadjo var hvass på høyreflanken i dag, og gjorde livet skikkelig surt for Aaron Lee Jones og Askerforsvaret - men fikk ikke avslutningene sine inn mellom stengene. Martin Heiberg hadde også en suser  som gikk i tverrliggeren i andre omgang. Vi hadde totalt sett de fleste og største sjansene til scoringer i denne kampen, men Asker var også farlig frampå ved to-tre anledninger. 

Spissene på prøvespill i dag, Ingolfur Ørn Kristjansson og Erling Myklebust har trent lite med oss på forhånd. Kristjansson kom etter det vi skjønner direkte til kamp. Ingen av dem fikk vist seg skikkelig fram. De spilte en omgang hver. Unge Kane Lewis på backen klarte seg veldig godt, spilte hele kampen, ble skikkelig varm i trøya underveis, og viste fram svært gode ferdigheter.

Neste helg reiser gutta til Malaga på treningsleir. Det blir minst to treningskamper der nede, og tid for gutta til å jobbe seg enda bedre sammen.

Kampfakta: Raufoss Fotball - Asker Fotball 0-0

Laget: Ole Kristian Lauvli, Kevin Jablinski, Marius Alm, Stian Simenstad, Kane Lewis, Martin Heiberg (Fredrik Bjørnerud 87.), Mikkel Maigaard (Håvard Nome 60.), Matias Belli Moldskred, Emile Dadjo, Oskar Løken (Henrik Fløgum 72), Ingolfur Ørn Kristjansson (Erling Myklebust 46.)

Annonse fra Obos-ligaen: