Fredagskamp mot Jerv

Vi gleder oss til kamp på Nammo Stadion igjen! På fredagskvelden kl. 18.00 tar vi imot FK Jerv til den 9. serierunden i OBOS-ligaen.

Alt tyder på at årets utgave av FK Jerv er svært solid. Sålangt har de tapt bare en kamp, og det var i serieåpningen mot KFUM. Siden har de gått seirende ut av oppgjørene mot Hamkam og Grorud. Sørlendingene har spilt uavgjort i hele fem kamper så langt. Nykommer før sesongen, Costa Ricaneren Diego Campos har skapt begeistring og har scoret fem mål så langt for Grimstadlaget. 

Vi på vår side har prestert godt spillemessig de siste kampene, det som må til nå er at vi scorer flere mål og blir mer effektive. Med unntak for Snorre Strand Nilsen er hele troppen skadefri og klare til dyst. Og vi tror vi trygt kan forvente oss en spennende og fartsfylt match på eget gress. Oppgjørene i fjor endte med 4-2 seier hjemme, og knepent tap i returoppgjøret på høsten i Grimstad (Jerv vant 1-0).

Det er fortsatt bare 200 heldige tilskuere som kommer inn på Nammo Stadion, alle andre kan se kampen på Eurosport/Dplay eller få med seg lydstream på OA eller Radio Toten på FM-nettet. Vi i Raufossfotball.no oppdaterer i sosiale medier undervegs.

Velkommen til Nammo Stadion! Heia Raufoss!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: