Før kampen: Grorud borte

Etter tap for Finnsnes vil gutta reise seg i søndagens bortekamp mot Grorud.

Annonse:
  • PostNord-ligaens femte serierunde
  • Hvem: Grorud
  • Hvor: Grorud kunstgress
  • Når: Søndag 14. mai klokka 18.00

Til tross for at fotballens festdag 16. mai er avlyst i 2017, er det nok av grunner til å glede seg til søndagens 14. mai-kamp borte mot Grorud. Den viktigste årsaken er at det er to topplag i 2. divisjons avdeling 1 som skal møtes. 

Og begge kommer til kampen med tap fra sist helg. Revansjelyst bruker å være et godt utgangspunkt for en underholdende fotballkamp. Så håper vi også for søndagens batalje på Grorud kunstgress.

Gultrøyene fra hovedstaden har spilt seg til ni poeng på seriens første fire kamper. Det gjør dem til nummer fire på tabellen før helgens serierunde. Finnsnes, KFUM og Kjelsås ble slått før HamKam ble for sterke med tre måls forskjell nå sist.

For vår del ble det sesongens første tap mot Finnsnes i helgen med 1-3. Uavgjort mot Asker og seire over Vålerenga 2 og Brumunddal er fasiten fra før.

Grorud og Raufoss møttes også i seriespill i 2012. Det ble to spennende oppgjør, hvor kampen på Toten endte 2-2, mens oppgjøret i Oslo endte 2-1 til hjemmelaget. 

Vi håper mange tar turen til Oslo denne søndagen for å støtte våre gutter i en meget tøff bortekamp. Avspark på Grorud kunstgress er 18.00!

Annonse fra Obos-ligaen: