Finale i #metermatcen: LIVE-stream med Thomas og Snorre

Vi har kjørt #metermatchen foran kampene mot Kongsvinger og Strømmen. Nå er det klart for finale og stor trekning av alle premier før matchen mot Jerv som spilles på fredag. Thomas Hildonen og Snorre Strand Nilsen kjører livestream med gjester og trekning av premier på Facebook på torsdag 13. august kl. 19.30.

#metermatchen har de siste ukene innbrakt viktige kroner som vi ellers ikke ville fått inn. Vi håper folk også vil være med på innspurten av denne kampanjen. Vi er veldig takknemlige for alle som stiller opp for Raufossfotballen i ei tid som er utfordrende for oss alle.

Helt fram til torsdag kl. 19.00 (merk tiden!) kan du være med å støtte oss med å kjøpe en meter eller flere til 50 kr. meter'n. Du kan fortsatt bruke Vipps: 98488 eller bankkonto. 2050.06.06399

Thomas Hildonen og Snorre Strand Nilsen sender direkte fra studio med noen gjester og trekning av alle premiene. Vi vil gjøre trekningen på direkten, og alle som har bidratt undervegs helt fra starten av er selvsagt med i den. 

Premier: Pizzapakke fra Pizzabakeren, Overraskelsespakke fra Toten Kjøtt, Kaffepakke fra Pelican Rouge, signert OBOS-trøye, 2 sesongkort for 2021-sesongen og to billetter til kampen mot Jerv.

I tillegg blir det "virtuell pølsekø" i kommentarfeltet under sending, der man kan kjøpe en "liksompølse" eller så mange du vil, og samtidig være med i trekningen av to ekstra billetter til matchen mot Jerv førstkommende fredag.

Heng på! Bli med på en super og ganske så festlig oppkjøring til ny hjemmekamp!

Heia Raufoss!

 

Annonse fra Obos-ligaen: