Fest på Nammo stadion

Det er duket for fotballens festaften, når Sandnes Ulf kommer på besøk.

16. mai er en dato alle fotballglade mennesker gleder seg til. Vi får besøk fra vest, og håper selvsagt på fest!

Forrige serierunde, da vi gjestet Oslo og Skeid, ble det ulidelig spennende. Doghman sørget for at vi gikk opp i ledelsen bare fem minutter inn i kampen, og vi måtte nesten inn i siste halvdel av andreomgang før hjemmelaget svarte. Deretter gikk det slag i slag med mål i hytt og vær, før Fandi satte det deilige seiersmålet til Raufoss-guttene.

Sandnes Ulf var ikke like fornøyde etter helgens runde, da de tapte 2-4 hjemme mot Sandefjord. De står med ni poeng hittil i sesongen, men kun seks av dem har kommet ved seire. Rogalendingene åpnet sesongen med tre uavgjortkamper på rad, før de fikk årets første seier mot Start. De sørget også for å sikre tre poeng mot HamKam tidlig i mai. 

Det er ingen andre enn en hedmarking som er Sandnes-lagets toppscorer. Om ikke det alene er grunn nok til å stoppe ham fra å score, vet ikke vi. 

Det er ikke lenge siden sist Raufoss møtte Sandnes Ulf. De var en av motstanderne under årets Marbella-opphold, i noe som var et målrikt oppgjør. Rogalendingene tok lengste stikk da, med 4-3-seier. Før det møttes klubbene i vårt siste møte med OBOS-ligaen i 2016, hvor også begge kampene gikk i favør Sandnes-laget.

Vi har mye å revansjere mot gjestene i denne maikampen, i tillegg til at vi mer enn gjerne opprettholder den gode flyten vi er i. Tør vi spå et målrikt og spennende oppgjør? Ja! Det er ingen grunn til å sitte hjemme og sture kvelden før den store dagen, med andre ord.

Kampen blåses i gang kl. 18:00, og vi regner med å se mange gulkledde festdeltakere!

Annonse fra Obos-ligaen: