Endelig kamp igjen! Feiret med kalasseier på Elverum!

Ettersom 2. divisjon damer ikke har fått klarsignal for spill, er ungjentene våre påmeldt i J19-serien i Indre Østland. I første serierunde tråkket de til med en imponerende 8-1 seier borte mot Elverum i kveld!

Det ble en overlegen seier til Raufossjentene på Elverum Stadion i serieåpningen, og bare unøyaktigheter hindret at jentene ikke puttet tosifret. Det sto hele 1-5 på måltavla til pause, og jentene gnistret i angrepsspillet.

Vi var best i alt!

— Øystein Bjørge, lagleder

Nå har det gått nesten 10 måneder siden jentene sist spilte en ordinær seriekamp, og det har helt klart vært et stort savn både for spillere, trenere og publikum. Omlag 100 tilskuere var på plass på Elverum for å se denne kampen.

I gruppen er i tillegg til Elverum og Raufoss også Fart og Vind/Gjøvik Lyn. Torsdag 20. august møter jentene Vind/Gjøvik Lyn hjemme på Nammo Stadion kl. 19.30. Et oppgjør verdt å få med seg!

 

Kampfakta:

Elverum Fotball - Raufoss Fotball 1-8 (1-5)

Målscorere Raufoss: Sofia Berntsen 2, Ellen Gravdahl 2, Vilde Bokalrud, Tuva Smerud, Marte Kraby Simenstad og Sigrid Hoem.

Laget: Emma Behrns, Ellen Gravdahl, Malin Bjørge, Tuva Smerud, Sofia Berntsen, Vilde Bokalrud, Victoria Langaas, Karine Ørud, Sigrid Hoem, Marte Kraby Simenstad, Nora Smerud.

Benk: Liv Skogan, Tuva Aspelien, Emma Brobakken og Solveig Engen

 

Annonse fra Obos-ligaen: