Endelig åpning for 600 på tribunen

Vi er glade for at myndighetene nå har økt grensen til 600 tilskuere på utendørs idretts- og kamparrangement. Til helgen tar vi imot Sogndal, nå på lørdag, og "storkampene" kommer som perler på ei snor utover høsten!

Vi skal fortsatt ta smittevernet på det største alvor, og det vil fremdeles være god plass på Nammo Stadion selv om vi nå tredobler antall tilskuere. Stadionkapasiteten er i normale tider totalt på 2400 plasser. (1550 sitteplasser og 800 ståplasser)

Vi må forholde oss til enhver tid gjeldende protokoll fra NFF, og i tråd med denne er Nammo Stadion nå delt inn i 3 (4) kohorter (seksjoner), og hver av disse kan ha inntil 200 tilskuere. 

Nammo stadion er delt inn i 4 seksjoner:

-Hovedtribune sør 200 plasser, inngang ved klubbhytta

-Hovedtribune nord 200 plasser, inngang ved klubbhytta

-Bry deg tribunen sør 100 plasser( motsatt side av hovedtribune), inngang fra sør.

-Bry deg tribunen nord 100 plasser(motsatt side av hovedtribune), inngang fra nord.

Billettsalget starter tirsdag 13. oktober kl. 10.00 og billetter selges kun på TicketCo eller på Innsia (klubbhytta på Nammo Stadion) tirsdag og torsdag mellom kl. 10.00 - 14.00. Det vil ikke være anledning til å reservere billetter, og max antall billetter det er mulig å kjøpe er 5 pr. kjøper.

Det er IKKE billettsalg på Nammo Stadion på kampdag.

NB: Når du kjøper billett velger du også hvilken seksjon du skal sitte på (inntil det er utsolgt) og billetten er kun gyldig for angitt seksjon (tribune). Tribunekart ligger inne på TicketCo

Prisen kr. 200 er pr.sete - ingen differensierte priser. 

Bortesupportere er ikke tillatt og vil kunne nektes adgang, dette er jo litt synd - men det er i henhold til smittevernprotokoll. Bortesupportere må opptre anonymt og ikke i flokk for å kunne være på stadion.

Billetter finner du her TICKETCO

Fristen for å søke presseakkreditering er også tirsdag 13. oktober. Søk da på denne lenken PRESSEAKKREDITERING

Følg ellers skilter og de anvisninger du får fra arrangements-staben på stadion.

Parkering er på Raufoss skistadion, vi anbefaler de som kan om å gå eller sykle til kamp. Det er også god plass og greit å parkere ved Raufoss Barneskole med innkjøring fra Nysetvegen.

Vi gleder oss til å se DEG på tribunen igjen!

Terminlista obosligaen

Annonse fra Obos-ligaen: