Seier i de dype skoger

Sterk borteseier mot Nybergsund gir gutta kvalifiseringsplass på tabellen.

Lørdagen viste seg å bli en ellevill fotballopplevelse for flere enn bare Raufoss-supporterne. Kampen om å bli nummer to i avdelingen berørte Asker, Alta og Raufoss. I tiden fra 13 til 15, hadde alle tre den plassen.

Vi endte med den til slutt!

Gutta fikk en perfekt åpning på bortekampen mot Nybergsund. Kristian Lønstad Onsrud var kruttsterk da ballen havnet hos han i feltet. 1-0 etter bare 17 sekunder av kampen!

Nybergsund ville gi oss kamp. 1-1 satt i målet vårt før pause - i en omgang hvor det ikke ble den helt store underholdningen noen veger. I andre omgang skulle dette bli "oppskriften" igjen. Etter en drøy time vrei Anton Henningsson et godt skudd inn i hjørnet bak Nybergsunds keeper.

Like etterpå svarte hjemmelaget igjen. På straffespark sørget de for 2-2.

Mer skulle det bli. Da et kvarter gjensto var Ryan Doghman på rett sted til rett tid og satte inn 3-2 etter en retur. Det ble sluttresultatet - og gutta hadde gjort jobben selv.

Da smakte det naturligvis godt at Skeid gjorde jobben sin også på besøk hos tabelltoer Alta. De scoret 1-0 i første omgang og holdt unna. Siden vi vant betydde det lite at Asker vant sin hjemmekamp og endte à poeng med oss. Vi hadde bedre målforskjell.

Dermed er det vi som skal spille opprykkskvalifisering over to kamper mot Notodden. Første oppgjør går hjemme på NAMMO stadion om en uke - mest sannsynlig klokka 13.00!

Vi endte som nummer to på tabellen bak HamKam, Asker som nummer tre og Alta som nummer fire.

Kampfakta

Nybergsund - Raufoss 2-3 (1-1)

Mål: 0-1 Kristian Lønstad Onsrud (1), 1-1 (42), 1-2 Anton Henningsson (59), 2-2 (str. 62), 2-3 Ryan Doghman (76).

Laget: Ole Kristian Lauvli - Snorre Strand Nilsen, Kevin Jablinski, Armin Aganovic, Steffen Hjelmtvedt - Ryan Doghman, Nicolai Fosso Fremstad (Martin Heiberg fra 69.), Håvard Nome, Kristian Lønstad Onsrud, Emile Dadjo (Petter Senstad fra 56.) - Anton Henningsson

Publisert: 21.10.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Erik Børresen, Foto: Marius Mykleset