Deilig seier mot Alta!

Raufossgutta kjørte ut i høyt press fra start, og særlig på vår venstre side skapte duoen Stian Simenstad og Oskar Løken mye i første omgang. Når det er sagt, vi har et glimrende kollektiv i laget. Alle tar sin tørn, både framover og bakover på banen.

Vi burde nok ha puttet på noen av de store sjansene igjennom kampen, og voldsomt mange cornere vitnet om det store trykket vi hadde mot Alta-målet og  Dani Rojas, som var meget god, og i blant litt heldig, for Finnmarkingene i dag.

Alta spilte på sin side en klok kamp, og var gode defensivt gjennom hele kampen. På topp lyktes de ikke i dag, og våre forsvarspillere ryddet greit unna de tilløpene som kom. Raufossgutta hadde definitivt regien på denne kampen, og sto for det meste av underholdningen.

Det tok også sin tid før vi fikk hull på byllen, og det var selvsagt målkongen Anton Henningsson som ekspederte inn kampens eneste mål i det 67. spilleminutt.

Det var kjempestemning på stadion i dag, 850 tilskuere i vårsola bidro til ei flott ramme rundt kampen! 

Kampfakta: Raufoss Fotball - Alta IF 1-0 (0-0)

Scoring: Henningsson 67'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Marius Alm, Kevin Jablinski, Stian Simenstad, Snorre Strand Nilsen, Martin Heiberg, Mikkel Maigaard (Håvard Nome 65.), Mathias Belli, Oskar Løken (Solo Owusu 60.), Emile Dadjo (Ryan Doghman 79.) Anton Henningsson

Dommer Tore O Hagelund klarte seg veldig greit på Nammo Stadion i dagens match.

Gule kort: Mikkel Maigaard og Solo Owusu

Annonse fra Obos-ligaen: