Cupkamp: Lier på Nammo Stadion

Det er et stykke fram til Cupfinalen i Telenor Arena, men skal en dit er første hinder naturlig nok første runde. Den spilles torsdag for våre damer, mot Lier på Nammo Stadion med kampstart kl. 19.30

-En har jo lyst til å nå langt. Det er alltid moro med eventuelle cupbomber, selv om det å slå Lier hjemme i første runde ikke kan defineres som en bombe, sier forsvarssjef Maren Kraby Simenstad i forkant av cupkampen.

Jentene har ikke snakket all verden om det som skal skje torsdag kveld, men Simenstad er klar:

-Cupen betyr alltid noe. Moro å gjøre det bra der, sier midtstopperen som så vidt hun husker ikke kan skryte av mer enn spill i andre runde, eller var det tredje… Maren erindrer i hvert fall et cupoppgjør mot Stabæk.

Torsdagens motstander - Lier - spiller i 2. divisjon som oss, men i den andre avdelingen. Simenstad vet ikke all verden om motstanderen som venter i første runde.

-Vi har ikke hørt noe om Lier. For min egen del er det greit å vite litt, men ikke for mye. Motstanderen kan komme med et helt annet opplegg enn det vi har snakket om på forhånd, og da må vi være så skjerpa at vi kan endre taktikk kjapt underveis. Maren ser fram til at alvoret kan begynne. Oppkjøring er rett og slett kjedelig.

Endelig kommer det en kamp som betyr noe, og endelig kan vi trene i shorts og t-skjorte. Sesongen 2019 ser vi fram til alle sammen.

— Maren Kraby Simenstad

Trener Ståle Bokalrud kan heller ikke si all verden om Lier, bortsett fra at de kommer fra Buskerud. Men det er slik treneren vil ha det.

-Vi må ha fokus på oss selv. Det kommer vi til å ha som inngang til de fleste kampene gjennom hele sesongen. Vi har vist i oppkjøringen at vi er såpass bra på vårt toppnivå at sjansen er større for at motstanderen må forholde seg til oss enn vi til dem, sier Ståle Bokalrud.

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: