Cupen sparkes i gang!

Vi møter Toten ved første hinder mot Ullevaal.

Like sikkert vårtegn som at fuglene kvitrer, er første runden av cupen. 1. mai sparkes ballet i gang, og de gule og svarte skal til Østre Toten idrettspark. Der venter Toten, som blir første hinder på veien - hvor endestoppet er Ullevaal. 

Det er snaue 20 kilometer fra Nammo til idrettsparken på Lena, og det er alltid gøy med skikkelige lokaloppgjør. Guttene våre går med stor selvtillit inn i kampen, etter 3-1-seieren mot Sogndal i OBOS-ligaen. 

Toten spiller i 4. divisjon, og går også med stor selvtillit inn i oppgjøret. De seiret nemlig hele 8-0 mot Brumunddal 2 i deres serieåpning 26. april. Også i kvalifiseringen til cupen har laget bøttet inn mål, hvor Thomas Løkken og kapteinen deres Steffen Hjelmtvedt har stått for flesteparten. Disse bør vi absolutt se opp for i vårt møte med Toten-laget.

I fjorårets cup røk Raufoss ut allerede i andre runde, borte mot Kongsvinger. Det var etter en solid 6-0-seier mot Skjetten i første runde. Sist vi kom lenger enn andre runde i cupen var i 2012. Da ble det stopp etter møtet med Odd. 

Kommer de gule og svarte lenger i år, tro?

Det første delsvaret får vi altså 1. mai mot Toten. Kampen sparkes i gang kl. 18, og vi håper å se mange supportere på det som kanskje er årets korteste bortetur!

Annonse fra Obos-ligaen: