Cup exit for Raufossgutta

Det ble en lang og tung kamp på gresset i Framparken i kveld - den endte 1-1 etter full tid og ekstraomganger. I den påfølgende straffespark- konkurransen er det Fram Larvik som sikrer seg videre avansement med seier 5-4.

Kampen sett under ett ble en jevnspilt affære, banen var våt og tung for begge lag og det helt store finspillet uteble. Ikhsan Fandi scorer for oss etter 33 minutter på en herlig, lang lobb over keeper. Begge lag hadde hver sine gode målsjanser utover i kampen, og vekslet på med å ha initiativet.

Vi beholdt ledelsen helt inn i sluttspurten av matchen, men Fram satte inn et godt trykk og utlignet tilslutt i det 89. spilleminutt. I ekstraomgangene hadde vi nok mest å gå på, og hadde de største målsjansene, men det ville seg ikke. Dermed endte vi tilslutt opp med straffespark, vi bommet to ganger på de fem straffene, og Fram bare en gang. Det gav 5-4 seier til hjemmelaget.

Det er ikke noe å utsette på Raufossguttas innsats i kveld, for dette var en skikkelig kraftanstrengelse for alle, som med minste mulige margin endte med cup exit for  oss gule og svarte for i år.

Takk til alle supportere på tribunen! Og vi ønsker selvsagt Fram lykke til videre i cup'n!

Kampfakta: Fram Larvik - Raufoss Fotball 1-1 (0-1) 5-4 e.s.

Scoringer: Ikhsan Fandi (straffer: Mikkel Maigaard, Snorre Strand Nilsen, Parfait Bizoza)

Laget: Ole Kristian Lauvli, Snorre Strand Nilsen, Solo Owusu (Edvard Race 83.), Parfait Bizoza, Stian Simenstad, Emile Dadjo, Mikkel Maigaard, Matias Belli (Martin Heiberg 78.), Ryan Doghman (Oskar Løken 68.), Kristoffer Nessø (Anton Henningsson 90.), Ikhsan Fandi.

Publisert: 22.05.2019