Blir inspirert av kapteinsbindet

Kristian Lønstad Onsrud har spilt flere kamper med kapteinsbindet, og lar seg inspirere av tilliten fra trener Christian Johnsen.

Annonse:

Kapteinsteamet i Raufoss kommende sesong er ikke helt på plass. Flere spillere har derfor fått prøve seg med kapteinsbindet på armen i treningskampene. Blant andre Kristian Lønstad Onsrud.

- Det å ha fått muligheten til å prøve meg som kaptein i enkelte kamper har først og fremst vært veldig moro, samtidig som det har vært inspirerende og lærerrikt, sier han til RaufossFotball.no.

Midtbanespilleren er en av Raufoss-spillerne i dagens stall som har flest kamper for klubben. Det siste året har han tatt ytterligere steg, noe som trolig er grunnen til at Christian Johnsen har testet han ut som spillernes sjef på banen.

Trives med nye fjes

Lønstad Onsrud er en av de unge, lokale i årets Raufoss-tropp. De unge lokale har i år fått blitt kjent med enkelte nye spillere. Det har gått veldig fint, skal vi tro Gjøvik-gutten.

- Laget fungerer veldig bra, sier han.

- De nye spillerne har sklidd godt inn i gruppa, og jeg synes vi har en god kjemi og moral. Dette er selvfølgelig viktig, og vi har hatt en del sosiale kvelder som absolutt har bidratt positivt til å få en godt sammensveiset gjeng.

Kampfri helg

Etter 1-2-tapet for HamKam sist helg var det denne helgen kampfri for gutta. Neste kamp blir borte mot det nyopprykkede OBOS-ligalaget Florø. Da skal gutta på tur.

- Jeg tror det blir bra. Vi møter et nyopprykket OBOS-ligalag, og den kampen kommer til å bli en god test for oss. I tillegg blir det jo en langhelg med den sosiale biten. Jeg tror samtlige gleder seg, sier Lønstad Onsrud, som er fornøyd med det laget har vist i treningskampene så langt.

- Månedene har bestått av mye trening med god kvalitet. Samtlige har jobbet steinhardt fra vi begynte tidlig i januar. I tillegg har vi spilt mange treningskamper, hvor jeg synes laget har vist mye positivt, sier han.

Annonse fra Obos-ligaen: