Billotteriet helt fram til nyttår!

«Høstens vakreste» mener noen - det tradisjonelle Billotteriet i regi av Raufoss Fotball har vært i gang siden juli. Bård Dalheim og Terje Engen (bildet) er en del av det store salgsapparatet vårt.

I tråd med at dette året ble spesielt på grunn av Covid-19, besluttet klubben i vår å starte salget noe senere enn normalt for heller å selge lenger utover høsten.

- Normalt går Billotteriet fra slutten av mai til siste hjemmekamp i slutten av oktober. Men i år har det blitt annerledes, sier daglig leder Bent Dalby.

- På grunn av Covid-19 i vår og utover sommeren, satte vi ut oppstarten til juli måned. Samtidig besluttet vi for første gang på veldig mange år å selge billodd videre utover i november og desember.

Vi har stor tro på at det vil være marked for salg inn imot jul og håper folk  kjøper selv om julestria får fullt fokus.

- Kanskje kan det være fint med lodd i julegave? '

– Vi håper i alle fall at både folk kjøper til seg og sine samt at vi håper bedrifter ser på dette som en fin julegave til sine ansatte, avslutter Dalby.

Lotteriet trekkes på nyttårsaften

Trekningen vil foregå på selveste nyttårsaften live fra Amfi på Raufoss.

Årets lotteribil er en VW E-Golf til en verdi av 320 000 kr. I år er verdien på 2.premien høyere enn tidligere, et reisegavekort til en verdi av 20 000 kr.

Totalt er det premier for 364 000 kr i årets lotteri og prisen er som før, 200 kr pr lodd / hel bok 1 000 (6 lodd).

Lotterikomiteen

Årets lotterikomite består av Ørnulf Myhre, Kjetil Eriksrud og Fransisco de Jose. Disse tre har lang fartstid i komiteen og har bidratt i årevis med titusenvis av solgte lodd.

Årets komite har i år fått med seg Siv Hege Aspelien, Sverre Nordsveen og Jon Inge Vesterås på  laget. Det er spesielt for Raufoss Fotball at et billotterisalg går uten superselgeren Håkon Engen, som dessverre gikk bort i vår.

Salgsdager fredager og lørdager

Raufoss Fotball har ukentlig salgsdager på fredager og lørdager utover høsten og inn imot jul.

Stort sett er selgerne å finne på Amfi, men noen ganger finner du dem på Rema 1000 eller Bunnpris på Raufoss.

Her stiller frivillige opp som selgere, fire personer på hver salgsdag.

Salget går jevnt og trutt - du bestiller vi bringer!

Komitemedlem Kjetil Eriksrud er godt fornøyd med salget hittil i år.

-Vi solgte ca 3 300 lodd i fjor og vi har budsjettert med det samme i år. Vi har et håp om at vi kommer over dette så lenge vi nå har forskjøvet salget utover til årets slutt. Vi er spente på hvordan dette slår ut, sier Eriksrud.

Han sier videre at for de som ikke er ute og farter så er det mulighet for å bestille lodd også.

-Vi tar imot bestilling både over tlf/sms og på mail – her kan du bestille lodder og få dem levert/oversendt, avslutter en travel Kjetil Eriksrud.

Vi ser frem til en aktiv førjulstid for både Lotterikomite og frivillige som stiller opp på salgsdagene og håper folk støtter opp om årets Billotteri.

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: