Årets første seier

Første omgang ble relativt jevnspilt i kveld, Elverum åpnet godt og våre gutter brukte litt tid på å komme i gang. Det sto 1-1 til pause, men Raufossgutta satte inn fem scoringer til i andre omgang, og piffen gikk ut av hedmarkingene. Emile Dadjo (bildet) med to scoringer.

Første scoring var det Elverums Kristian Eriksen som besørget, litt famling og dårlig avklaring i vårt forsvar gjorde at Eriksen fikk fri bane til å sette inn skuddet sitt fra 16 meter, dette etter ni minutter spilt. Hedmarkingene var agressive og gode, og vi sleit litt med å komme skikkelig i gang med bevegelsene og pasningsspillet innledningsvis. Emile Dadjo kriget inn 1-1 etter 11 minutter, og gutta fikk mer kontroll utover i omgangen. Både Ryan Doghman og Anton Henningsson hadde gode muligheter men fikk ikke skikkelige treff.

Jobben Elverum gjorde i første omgang kostet nok, og de klarte ikke å trøkke på like mye etter pause. Over i andre omgangen tok det ti minutter før Anton Henningsson smalt ballen opp i nett-taket og i mål, etter godt forarbeid av nykommer Parfait Bizoza og Ryan Doghman. Deretter kom scoringene jevnt og trutt.

3-1: Ikhsan Fandi hadde bare vært på banen i to minutter før han fikk sin første Raufoss-scoring. Tydelig at den unge herremannen er dyktig til både å plassere seg, og har målteft.

4-1: Deretter blir Gard Simenstad felt og får straffe, den setter Thierry  Dabove elegant forbi Andreas Heggen (ex-Raufoss) i Elverumsmålet.

5-1: Ryan Doghman fosser fram sammen med flere andre, runder av alt og alle og scorer sikkert.

6-1: En nydelig corner fra Gard Simenstad finner hodet til Emile Dadjo som nikker ballen i mål og scorer sitt andre for kvelden.

Vi benytter 18 spillere i dag, og selv med såpass mange bytter klarte alle gutta som kom innpå å holde trøkket og kvaliteten oppe til de grader! Det skal sies at Elverum også gjorde mange bytter.

Kevin Jablinski ble spart i kveld, etter litt smårusk i maskineriet, og Edvard Race har fremdeles gips på håndleddet et par uker til.

Neste uke skal gutta til Skien og møte Odd, og Nybergsund venter i Storhallen neste fredag.