Aganovic-mål og poeng mot Skeid

Svensken feiret seg til gult kort da gutta spilte 1-1 i Oslo.

Annonse:

Armin Aganovic har vært ute med skade tidlig denne høsten. Mot KFUM Oslo sist helg var han tilbake i 2. divisjon da han kom inn fra benken. Det samme skjedde mot Skeid søndag, da gutta gjestet Nordre Åsen kunstgress.

Denne gangen ble svensken helt avgjørende for at vi fikk med oss poeng. For etter et uheldig baklengsmål før pause, hvor Skeid-spissen avsluttet via foten til Marius Alm og i nettet, jaget vi en utligning gjennom hele andreomgangen. Den kom sent, men godt, fra Aganovic.

På overtid serverte forsvarsspillerne ballen oppover, som de gjorde mye av i denne andreomgangen. Ballen landet hos midstopperen, for anledningen midtbanespiller, som dundret den ned i hjørnet utagbart for keeper. Det ga oss 1-1 og reddet ett poeng i en tøff bortekamp.

For i likhet med da vi møtte Skeid i vår, ble det svært tett mellom lagene. Begge hadde flere gode muligheter, men med gode burvoktere ble det med ett mål til hver. Blant annet hadde super-Lauvli en kjemperedning allerede før kvarteret var spilt i Oslo. Anton Henningsson hadde en avslutning i tverrliggeren.

I etterkant av scoringen, feiret Armin Aganovic med å ta av seg shortsen og sette den på hodet som en lue. I likhet med å ta av seg drakta, kvalifiserer det til gult kort. Heldigvis betyr ikke det at midtstopperen må stå over neste helgs hjemmekamp mot Follo.

I toppen av 2. divisjonsavdelingen blir det bare tydeligere og tydeligere at HamKam er klare for neste års 1. divisjon. Etter sin seier over nettopp Follo denne helgen, har de nå åtte poengs luke til toer Alta, som spilte uavgjort 2-2 mot Grorud søndag.

Alta har fem poeng til Asker og Raufoss i kampen om 2.-plassen som gir kvalifisering.

Se tabellen med fire runder igjen her! (Ekstern lenke)

Kampfakta

Skeid - Raufoss 1-1 (1-0)

Mål: 1-0 Marius Alm (selvmål, 42), 1-1 Armin Aganovic (90).

Kort: Kevin Jablinski og Armin Aganovic, Raufoss.

Laget: Ole Kristian Lauvli - Snorre Strand Nilsen, Kevin Jablinski, Marius Alm (Mathias Flo fra 88.), Steffen Hjelmtvedt - Ryan Doghman (Ole Thomas Skogli fra 64.), Nicolai Fremstad, Håvard Nome, Martin Heiberg (Armin Aganovic fra 64.), Emile Dadjo - Anton Henningsson.

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 24.09.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Erik Børresen, Foto: Marius Mykleset