3.div: Surt tap for serielederen

Korsvoll leder 3.div avdeling 2, og vant riktignok også i dag mot Raufoss 2. Men på banen ble de rundspilt av unge Raufossgutter, og et par - tre veteraner. Denne kampen hadde vi så definitivt fortjent å få med oss alle poengene fra.

Annonse:

Med Petter Senstad på sentral midtbane, solid forsvar, leken midtbane og hardtarbeidende angrep gikk Raufossgutta ut med en klok kampplan i dag - og dominerte banespillet stort i  begge omganger. Korsvoll hadde sant og si sitt fulle hyre med å demme opp for mange, og gode Raufossangrep.

Korsvoll fikk en mulighet på en sjelden glipp i vårt midtforsvar på en stikker etter 27 minutter, og ringreven Adrian Thun satte den sikkert forbi Rino Lund Johnsen. Det ble kampens eneste mål, selv om PK Jansen og Ole Thomas Skogli "vaket som gjedder i sivet", og hadde  flere sjanser hver seg til å kunne avgjøre matchen til vår fordel. Men dessverre ble det vanskelig å få ballen i mål akkurat i dag. 

Det er artig å se de mange lovende unggutta våre i aksjon, i dag ble vi  spesielt imponert over Sander Harefallet (16 år) som var den minste spilleren på banen, men som  "drillet" rundt på midtbanen og var en av banens aller beste.

Alt i alt en veldig god kamp av  hele laget. Synd det ikke  betalte seg i form av mål og poeng. Det deles som kjent ikke ut stilpoeng i fotball, men mer av dette spillet vil gi uttelling framover.

Kampfakta: Raufoss 2 - Korsvoll 0-1 (0-1)

Tilskuere: ca 50

Gult kort: Ole Thomas Skogli

Laget: Rino Lund Johnsen,  Manuel Hervas (Amund Møllerhagen 85.), Trym Slettaløkken Engen, Eduardo Cruz, Henrik Fløgum (Jørgen N. Pettersen 48.), Petter Senstad, Martin Petterson Heiberg, Sander Harefallet (Fredrik Bjørnerud 70.), Phiaypong Phraiwan (Jørund Holsted Torp 75.), Ole Thomas Skogli, Per Kristian Jansen

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 21.05.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset