2017-sesongen sparket i gang

Det har blitt tradisjon i Raufoss med et ekte kickoff. Onsdag ble kinosalen fylt opp av gule og svarte.

Annonse:

Det er april. Det er fotball-tid på Raufoss. Om ikke lenge er det seriefotball å se på sletter, matter og på stadion. Det må markeres. Onsdag var det dags.

Ledet av den strålende duoen Thomas Hildonen og Terje Solbakken ble en fullsatt kinosal i Fyrverkeriet Kulturhus bedre kjent med lagene som representerer Raufoss Fotballs junior- og senioravdeling i 2017. 

Kvelden åpnet i Senkveld med Thomas og Harald-inspirert form. Hildonen og Solbakken slo først av en prat med Aleksandra fra klubbens J14-lag og Jonas fra G2005-laget. De fortalte kort om sine ambisjoner, drømmer og treningshverdag.

Deretter var det ned i sofiaen for Christian Johnsen, hovedtrener herrer, styreleder Roy Jakobsen og NAMMO-sjef Erland Paulsrud. 

Etter mange gode innspill, diskusjoner og kommentarer om fotballen, fikk endelig lagene entre scenen i tur og orden. Alle lag og støtteapparat foran 2017-sesongen ble presentert på scenen, inkludert A-lagene. For to-tre representanter fra alle lag ble det også en tur ned i sofaen til Hildonen og Solbakken for en fotballprat.

Årets kickoff var også en anledning for klubben til å hylle noen av spillerne litt ekstra. Spillere som har representert klubben på sone-, krets- og landslag fikk blomster for sin fantastiske innsats og representasjon. Det ble også gjort ære på 16 dommere i klubben og tre juniorspillere som har spilt 250 kamper i junioravdelingen. Disse var Thomas Amlien, Eirik Wangen og Kristoffer Ottosen.

Under vegs i kickoffen ble det også underholdning til de gule og svarte som hadde møtt fram. Marius Beck er velkjent på Raufoss. Sammen med Bosse og Aurora Amalie Heimdal sto han for musikalske innslag gjennom kvelden.

Raufoss Fotball takker alle som møtte opp til årets kickoff. Nå er sesongen i gang - og det er mange grunner til å glede seg til det for både de som er store og de som er små. Vi takker også Passiflora på Raufoss for at de på velvillig vis stilte opp med blomsterpynt i kinosalen og buketter til de som fortjente det!

Vel møtt til fotball på en bane nær deg i 2017!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 05.04.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Erik Børresen