2-1 seier over Skeid

Gode Raufoss-jenter sendte Skeid hjem igjen med null poeng.

Raufoss-jentene tok styringen fra start i kveldens kamp på Nammo Stadion. Etter mye klabb og babb foran mål fikk Nora Bakke avsluttet og Raufoss tok fortjent ledelsen etter 20 minutter. Det tok ikke lang tid før Skeid driblet seg frem på banen og fikk en utligning på et langskudd. Skeid fikk også muligheten til å ta ledelsen rett før pause, men Solveig Engen klarte akkurat å dytte ballen over mål og vi slapp unna med skrekken.

I andre omgang var det gult og svart som var best på banen og 6 minutter inn i omgangen tok Nora Bakke med seg ballen forbi de fleste og i angrep. Avslutningen gikk rett på keeper, men Sofia Berntsen sto klar på returen og sendte Raufoss opp i 2-1 ledelse. Raufoss-jentene skapte flere store sjanser resten av omgangen, men kampen endte 2-1.

Nå tar laget en velfortjent sommerferie med 21 poeng og 3.plass på tabellen. De setter i gang høstsesongen, borte mot Frigg, 6.august.