1-1 mot Sogndal

Vi fikk en fin åpning på kampen. Ryan Doghman la inn et hardt og godt skudd/innlegg fra kanten før fem spilte minutter- en Sogndalspiller forsøker å avverge men forlenger heller kula opp i nett-taket og utagbar for keeper.

Vi beholdt trykkket ei stund etter scoringen, men Sogndal kom etterhvert mye sterkere, og utlignet fortjent etter 23 minutter spilt. Sogningene presset tungt, men vi tok tilbake  mer initiativ mot slutten av omgangen.

Andre omgang fortsatte med mye Sogndalpress, men vi produserte også mange brukbare sjanser, og hadde et par gode tilløp innledningsvis i omgangen først ved Belli og etterpå Solo etter corner før det dabber av fra begge lagene i en periode. Ole Kristian Lauvli er der han skal være på et par gigantiske muligheter for våre gjester, men ingen av lagene får egentlig skikkelig grep om det foran mål i kveld.

Kampen ebber ut uten dramatikk til 1-1. Vi spiller totalt sett en klok fotballkamp, mot en god motstander. Takk til syngende Raufoss-supportere på tribunen, som bidro til å holde varmen på en ganske så kald aften på Nammo Stadion.

Med dette resultatet er vi vel muligens noe hektet av i kampen om kvalik, men det er enda to runder igjen og potensielt 6 poeng å hente. Vi er fremdeles på 8.plass etter denne serierunden.

Kampfakta: Raufoss Fotball - Sogndal 1-1 (1-1)

Scoringer: 5' 23'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Parfait Bizoza, Solo Owusu, Marius Alm, Stian Simenstad, Emile Dadjo, Matias Belli, Nicolai Fremstad (Emil Breivik 77.), Oskar Løken (Gard Simenstad 85.), Ryan Doghman, Kristoffer Nessø (Ikhsan Fandi 77.)

Publisert: 27.10.2019