1-1 i Verdal'n

Raufoss 2 så ut til å hale i land en fin borteseier i Verdal'n i ettermiddag. Men med utvisning på keeper David Synstelien etter 84. minutter ble det hardt å stå i mot presset på slutten. Verdal satte inn utligningen nesten fem minutter på overtid.

Raufoss 2 leverte en meget sterk bortekamp, og fikk tilslutt med seg et poeng fra Trøndelagsturen. For de fleste av gutta var dette andre kampen i trøndelag på seks dager - og med en interkretskamp på torsdag innimellom.

Med bare to seniorspillere reiste de fleste av gutta oppover på fredag, og de har tilsammen reist over 1700 kilometer denne uka for å spille 3.divisjon. Det er imponerende at de har krutt igjen i beina etter ei slik uke.

Gard Simenstad scoret etter 14 minutter og gutta kjempet heroisk for å beholde ledelsen gjennom kampen, Verdal hadde mange gode sjanser. Unggutta var nær ved å lykkes med å holde nullen bakover. Keeper David Glemmestad fikk sitt andre gule kort helt mot slutten av kampen, og vi måtte fullføre med 10 mann. Sindre Røhr Dybdal kom inn i buret, og gjorde et par svært gode redninger, men rett før dommeren blåste av fikk Verdølene ballen i mål etter klabb og babb etter en dødball. 

Sterk innsats, og godt jobba av alle gutta. God tur hjemover! Nå er det to uker til neste tur til Steinkjer! Neste helg besøker Tiller Nammo Stadion.

Kampfakta: Verdal - Raufoss 2 1-1 (0-1)

Scoring: Gard Simenstad 14'

Laget: David Synstelien, Simen Giæver, Nima Heirati, Sigurd Mjølstad-Svendsen, Amund Møllerhagen, Vaillance Nihorimbere, Gard Simenstad, Tord Sagstuen Andersen, Jørgen Ninive Pettersen, Adonis Sopa, Andreas Østerud.

Innbyttere: Sindre Røhr Dybdahl, Moa Al-Hamed, Tobias Sagstuen Andersen, Sander Odenrud, Hans Martin Werner

Annonse fra Obos-ligaen: