googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.enableServices(); });

Er du vår nye daglige leder i Raufoss IL Fotball?

Elsker du fotball, topp og bredde, er en leder, liker en hektisk og variert hverdag og ønsker spennende utfordringer, da er du kanskje vår nye daglige leder i Raufoss Fotball.

Annonse:

Hvem er vi i Raufoss Fotball?

Raufoss Fotball holder til i Vestre Toten kommune og er en tradisjonsrik fotballklubb med røtter i et industrisamfunn og en kultur der resultater skapes gjennom utvikling, stolthet og hardt arbeid.

Raufoss Fotball har vist at også et lite lokalsamfunn kan skape aktivitet for alle, og samtidig være en del av Norsk Toppfotball.

Klubben har per i dag fire årsverk i administrasjonen og tre årsverk på sport, og omsetter for om lag 18,5 million kroner. Vi eier og drifter egne anlegg, Nammo Stadion med toppfotballstandard inkludert nye og toppmoderne Raufoss Storhall.

Nå ønsker Raufoss Fotball å profesjonalisere klubben ytterligere, både økonomisk og administrativt.

Hvem er du, og hva trenger vi av deg?

• Du må brenne for å lede den daglige driften av klubben og oppfølgingen av oppgaver og mennesker. Det betyr å være tett på både økonomi og vår administrasjon.
  • Du må forstå viktigheten av godt budsjettarbeid i henhold til rutine for økonomistyring.
  • Du må verdsette at de frivillige er en sentral og viktig ressurs i klubben og være den ledestjernen og motivatoren de trenger.
  • Du må verdsette og samarbeide med andre klubber og ulike partnere av Raufoss Fotball. Det betyr deltakelse på samlinger og oppfølging mot lokalsamfunn, krets, toppfotball og forbund.
  • Du må være en pådriver for at Raufoss Fotball skal være en foretrukken samarbeidspartner for utvikling og samfunnsutvikling og du må trives med å selge klubben.

Hva ønsker vi av kvalifikasjoner?

• Du har gjerne relevant høyere utdanning, men det er ikke en forutsetning.
  • Du beskriver deg selv gjerne som målbevisst, hardtarbeidende, samlende, engasjerende og lyttende.
  • Du har god økonomisk forståelse og gjerne gode referanser fra tidligere stillinger eller verv med resultatansvar.
  • Du har gjerne erfaring fra toppfotballen, samt gode kontakter nasjonalt i bransjen.
  • Du har en fordel hvis erfaring fra marked og salg er noe du kan krysse av for
  • Du har politiattest.
  • Vi tilbyr lønn etter avtale og kvalifikasjoner

Hvilke personlige egenskaper jakter vi?

• Du har profesjonell serviceinnstilling overfor idrettslagets frivillige, medlemmer og samarbeidspartnere.
  • Du evner å jobbe strukturert, effektivt og selvstendig.
  • Du er tillitsskapende, en sterk relasjonsbygger og har gode kommunikasjonsevner.
  • Du evner å komme opp med nye løsninger og ideer som kan være med å utvikle klubben og tilbudene til medlemmene.
  • Du er motivert til å utvikle klubben videre og kan være fleksibel hva angår arbeidstid.

Noe mer du lurer på?

Kontakt Raufoss Fotball v/styreleder Trude Øvstetun tlf. 48072386

Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknad med CV sendes innen søknadsfrist 26. november 2021 til [email protected].

Arbeidsgiver

Raufoss IL Fotball