FFO/Akademi

Vi kickstarter FFO (Fotballfritidsordningen) mandag 8. mars. Samme uke starter vi også opp Raufoss Akademiet. Se mer under om tilbudene - og du kan prøve ut tilbudene gratis i mars!

Annonse:

Mandag 8.mars åpner FFO Raufoss fotball. Vi tilby en "gratismåned" (mars måned) med  FFO. Tilbudet er på mandager i første omgang. Fredag 12. mars åpner vi Raufoss Akademiet, et tilbud for litt større barn fra 5.-7. trinn.

FFO  2 - 4 trinn

Alle nye deltakere får Telenor Xtra utstyrspakke (mer info lenger nede i saken).

Påmeldingsskjema finner man her:

Påmeldingslink FFO:  https://app.rubic.no/Public/Events/1476

Nyttig informasjon: Telenor Xtra FFO er et kvalitetstilbud til de som er glade i å spille fotball. Våre ambisjoner er å skape fotballglede, gjennom at alle skal føle trygghet, trivsel, mestring og utvikling. Ikke bare på fotballbanen, men også utenfor. Vi skal se alle og barna skal se alle! Tilbudet er uavhengig av klubb.

Målgruppe:  2.-4. trinn. Vi henter med buss på følgende skoler: Korta skole, Reinsvoll skole, Bøverbru skole og Thune skole. Gangavstand for elever fra Raufoss skole

Trening/aktivitet:Hovedaktiviteten er fotball, men med innslag av andre idretter/aktiviteter for å stimulere til bedre koordinasjon og motorikk. Den organiserte delen av aktivitet vil vare fra kl 14.40 og frem til kl 16.00. Vi har fantastiske treningsfasiliteter året rundt i Raufoss storhall og ute på Nammo stadion.

Sunt måltid Vi har en egen kokk som serverer på ett sunt måltid på klubbhytta til Raufoss. Barna blir fulgt opp med tanke på bordskikk og manerer og rydder etter seg.

Transport/ henting: Deltagende elever fra Raufoss spaserer sammen med ansatt på FFO til klubbhytta kl. 1335. Hentetider med buss

Reinsvoll skole kl. 12.50

Bøverbru skole kl. 12.50

Korta skole kl. 13.35

Thune skole kl. 13.20

Åpningstider: Mandager 1300- 1630.

Raufoss FFO følger skoleruta og er åpen de dagene det er skole

En dag på FFO:

13.00-14.15 Matservering.

Løkkefotball/frilek i hallen før økta med trening 14.45-16.00

Henting mellom 16.00 – 1620

Utstyr Hver deltager bestiller en bag med treningsutstyr. Drakt, shorts og strømper, samt treningsbukse og treningsjakke med logo. Dette er gratis for alle deltagerne. Link til bestilling: https://bestilling.telenorxtra.no/. Husk å oppgi Raufoss som klubb

Raufoss akademiet

Fredag 12.mars åpner Akademiet i Raufoss Fotball

Vi tilbyr en måned (mars måned) med gratis prøve på akademiet. Tilbudet er på fredager i første omgang. Planen er å åpne en dag til etter hvert. Alle nye deltakere får egen bag og treningsoverdel.

Påmeldingslink: https://app.rubic.no/Public/Events/1477

Nyttig informasjon Raufoss akademiet er et kvalitetstilbud til de som er glade i å spille fotball. Våre ambisjoner er å skape fotballglede og god spillerutvikling gjennom at alle skal føle trygghet, trivsel, mestring og utvikling. Ikke bare på fotballbanen, men også utenfor. Vi skal se alle og barna skal se alle! Tilbudet er uavhengig av klubb.

Målgruppe:

- 5.-7. trinn. Vi henter med buss på følgende skoler: Korta skole, Reinsvoll skole, Bøverbru skole og Thune skole. Gangavstand for elever fra Raufoss skole

Trening/aktivitet Selve økta vil vare fra kl. 14.50 og frem til kl. 16.15 Vi har fantastiske treningsfasiliteter året rundt i Raufoss Storhall og ute på Nammo stadion.

Sunt måltid Vi har en egen kokk som serverer på ett sunt måltid på klubbhytta til Raufoss før økt. Barna blir fulgt opp med tanke på bordskikk og manerer og rydder etter seg.

Transport/ henting:

Raufoss skole: gangavstand.

Hentetider med buss:

Reinsvoll skole kl. 14.15

Bøverbru skole kl. 13.20

Korta skole kl. 14.05

Thune skole kl. 13.20

Åpningstider Fredager: 1330- 1620. Raufoss akademiet følger skoleruta og er åpen de dagene det er skole

En dag på akademiet:

13.30-14.40 Matservering.

Løkkefotball i hallen før økta

14.50-16.15 Trening

16.15-16.20: Henting

Utstyr:

Hver deltager får gratis bag og treningsoverdel

Ansvarlig/trenere

Raufoss FFO vil ha stort fokus på å benytte seg av personer med rikelig sportslig kompetanse.

Thomas Andersen er ansvarlig. Han er også sport- og administrasjonssjef for barn og ungdom i Raufoss Fotball. Med seg har han Kristoffer Vangen som også er U16-trener i Raufoss Fotball.

Presentasjon av trenerne:

Thomas Andersen (42)

Sivil status: Gift. 2 barn

Utdannelse: Sykepleier. UEFA B-lisens. Morgendagens trener. C-kurs. Starter med trener veilederkurs vinter 2021.

Trenererfaring: Leder FFO/akademi på Vind i 7 år. Trent flere aldersbestemt lag på Vind og Vardal. A-lag Vind. Lang spillerkarriere

Favorittlag: Liverpool

Kristoffer Vangen Lysgård (23)

Sivil status: I ett forhold