FFO/Akademi

Sjekk ut mer om FFO og Akademiet under. Ansvarlig for tilbudene våre er Alexander Bøhleng Bakken fra 2023.

Annonse:

Kontaktinfo Alexander:

E-post: [email protected]

Mobil: +47 941 91 661

 

FFO-tilbudet for 2.- til 4. klassinger er på mandager, og på fredager har vi Akademiet, et tilbud for litt større barn fra 5.-7. trinn.

FFO  2 - 4 trinn

Alle nye deltakere får Telenor Xtra utstyrspakke (mer info lenger nede i saken).

Påmeldingsskjema finner man her: 

Påmeldingslink FFO:  https://app.rubic.no/Public/Events/1476

 

Nyttig informasjon: Telenor Xtra FFO er et kvalitetstilbud til de som er glade i å spille fotball. Våre ambisjoner er å skape fotballglede, gjennom at alle skal føle trygghet, trivsel, mestring og utvikling. Ikke bare på fotballbanen, men også utenfor. Vi skal se alle og barna skal se alle! Tilbudet er uavhengig av klubb.

Målgruppe:  2.-4. trinn. Vi henter med buss på følgende skoler: Korta skole, Reinsvoll skole, Bøverbru skole og Thune skole. Gangavstand for elever fra Raufoss skole

Trening/aktivitet: Hovedaktiviteten er fotball, men med innslag av andre idretter/aktiviteter for å stimulere til bedre koordinasjon og motorikk. Den organiserte delen av aktivitet vil vare fra kl 14.40 og frem til kl 16.00. Vi har fantastiske treningsfasiliteter året rundt i Raufoss storhall og ute på Nammo stadion.

Sunt måltid Vi har en egen kokk som serverer et sunt måltid på klubbhytta til Raufoss. Barna blir fulgt opp med tanke på bordskikk og manerer og rydder etter seg.

Transport/ henting: Deltagende elever fra Raufoss spaserer sammen med ansatt på FFO til klubbhytta kl. 1335. Hentetider med buss

Reinsvoll skole kl. 12.50

Bøverbru skole kl. 12.50

Korta skole kl. 13.35

Thune skole kl. 13.20

Åpningstider: Mandager 1300- 1630.

Raufoss FFO følger skoleruta og er åpen de dagene det er skole

En dag på FFO:

13.00-14.15 Matservering.

Løkkefotball/frilek i hallen før økta med trening 14.45-16.00

Henting mellom 16.00 – 1620

Utstyr Hver deltager bestiller en bag med treningsutstyr. Drakt, shorts og strømper, samt treningsbukse og treningsjakke med logo. Dette er gratis for alle deltagerne. Link til bestilling: https://bestilling.telenorxtra.no/. Husk å oppgi Raufoss som klubb

 

Raufoss akademiet

Tilbudet er på fredager og følger skoleruta. Planen er å åpne en dag til etter hvert. Alle nye deltakere får egen bag og treningsoverdel.

Påmeldingslink: https://app.rubic.no/Public/Events/1477


 

Nyttig informasjon Raufoss akademiet er et kvalitetstilbud til de som er glade i å spille fotball. Våre ambisjoner er å skape fotballglede og god spillerutvikling gjennom at alle skal føle trygghet, trivsel, mestring og utvikling. Ikke bare på fotballbanen, men også utenfor. Vi skal se alle og barna skal se alle! Tilbudet er uavhengig av klubb.

Målgruppe:

- 5.-7. trinn. Vi henter med buss på følgende skoler: Korta skole, Reinsvoll skole, Bøverbru skole og Thune skole. Gangavstand for elever fra Raufoss skole

Trening/aktivitet Selve økta vil vare fra kl. 14.50 og frem til kl. 16.15 Vi har fantastiske treningsfasiliteter året rundt i Raufoss Storhall og ute på Nammo stadion.

Sunt måltid Vi har en egen kokk som serverer på ett sunt måltid på klubbhytta til Raufoss før økt. Barna blir fulgt opp med tanke på bordskikk og manerer og rydder etter seg.

Transport/ henting:

Raufoss skole: gangavstand.

Hentetider med buss:

Reinsvoll skole kl. 14.15

Bøverbru skole kl. 13.20

Korta skole kl. 14.05

Thune skole kl. 13.20

 

Åpningstider Fredager: 1330- 1620. Raufoss akademiet følger skoleruta og er åpen de dagene det er skole

En dag på akademiet:

13.30-14.40 Matservering.

Løkkefotball i hallen før økta

14.50-16.15 Trening

16.15-16.20: Henting

Utstyr:

Hver deltager får gratis bag og treningsoverdel

 

Ansvarlig/trenere

Raufoss FFO vil ha stort fokus på å benytte seg av personer med rikelig sportslig kompetanse, og her er både A-lagsspillere og trenere fra hele klubben innom gjennom året.

 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 20.12.2016, oppdatert: 18.04.2023
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset/Øystein Tommelstad