Tobias (16) er førsteårs junior - tas opp i A-stallen

Tobias Sagstuen Andersen fylte 16 år i desember. Nå har han signert sin første proffkontrakt, og vi gleder oss til å se unggutten utvikle seg i gult og svart de neste fire årene.

Tobias er en svært spennende spiller som har et potensiale helt utenom det vanlige. Han er sterk og robust midtstopper, og debuterte med bravur i fjorårets 3. divisjon. Der "rattet" han som 15-åring rundt med voksne og rutinerte motspillere med den største selvfølgelighet.

Vi ble imponerte, og det ble også Raufosstrener Christian Johnsen, som gleder seg til å jobbe videre med unggutten. Johnsen er full av lovord om Tobias, og vi er sikre på at han nå er i de aller beste hender.

Tobias er fotballklok og pasningssterk – og har bra rekkevidde i forflytning. Han er ambisiøs og vi gleder oss til å utvikle han videre hos oss på A-laget.

— Christian Johnsen, trener

Han kom til Raufoss foran 2019-sesongen fra Gjøvik-Lyn. I sin første sesong spilte han 16 U16-kamper, 18 U19-interkrets og 13 kamper i 3.divisjon senior. Tobias har også vært fast inventar på de ulike kretslaget til Indre Østland de siste årene.

Vi ser fram til å følge Tobias i årene framover! 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: