Yes we can!

Vi cruiset inn til pause med en klar 2-0 ledelse i Skien. Hjemmelaget slo imidlertid hardt tilbake i andre omgang, og utlignet til 2-2. Vi fikk straffe helt på tampen, som heldigvis gikk i mål. Det gav ny seier!

Det ble etterhvert en skikkelig thriller på Skagerak Arena i ettermiddag. Vi ledet 2-0 til pause, og hadde de største sjansene. Scoringene kom på fine angrep, det første fra Oskar Løken som bredsidet ballen i nota etter en strøken pasning fra Mikkel Maigaard. På slutten av omgangen måtte Ole Kristian Lauvli ut i full strekk på et par livsfarlige Odd-skudd. I det 45. spilleminutt scorer vi på nok et nydelig angrep, der Ryan Doghman kaldt og rolig setter ballen i mål, rett over hodet til Odds keeper.

Andreomgangen ble av det mer "shaky" slaget, Odd fikk sin første redusering etter 59 minutter, og to minutter senere spiller de seg fram til straffe, denne settes kontant i mål bak Ole Kristian Lauvli. Og dermed 2-2 med en halvtime igjen å spille. Gutta ble nok litt stressa, men fortsatte å male på for flere muligheter, men avslutningene ble for svake. Solo Owusu kom inn og skaffet oss etterhvert straffe da han ble felt innenfor sekstenmeteren etter 86 minutter. Straffen fra Anton Henningsson var ikke så godt plassert som han pleier, men var heldigvis så hard at keeper ikke klarte og holde den. Og dermed 3-2 til oss igjen. Solo Owusu fikk også skulderen ut av ledd, ble belønnet med gult kort, og måtte kaste inn håndkleet. Edvard Race fullførte kampen.

Gutta jobbet steinardt for å beholde ledelsen, og det var aldeles deilig å se på!

Det var ikke mye folk på Skagerak Arena i dag, men en god gjeng Raufoss-supportere holdt god kok kampen igjennom!

Slik det ser ut nå, har vi etter alle solemerker sikret oss minst kvalikplass. 50 poeng så langt, og en solid målforskjell blir vanskelig for lagene som halser bak oss på tabellen å kunne ta igjen.

God tur hjemover, og gratulerer med nok en strålende seier til spillere, trenere, støtteapparat og Raufoss-supportere!

Kampfakta: Odd 2 - Raufoss Fotball  2-3 (0-2)

Målscorere: Oskar Løken 18', Ryan Doghman 45' Henningsson 87'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Kevin Jablinski, Marius Alm, Snorre Strand Nilsen, Emile Dadjo, Martin Heiberg, Mikkel Maigaard Jakobsen (Solo Owusu 81. Edvard Race 89.)), Matias Moldskred Belli, Oskar Løken, Ryan Doghman (Thierry Dabove 78.), Anton Henningsson

Gult kort: Marius Alm og Solo Owusu

Publisert: 13.10.2018
Skrevet av: Anne Thoresen/Foto: Marius Mykleset