Vil du være med å bidra?

Eva Bøe er en av våre mange og viktige frivillige i Raufoss Fotball. Hun har bidratt over mange, mange år. Alltid med et stort smil og med varme hender. Vi trenger flere med på laget. Vil du bidra?

Vi i Raufoss Fotball er opptatt av vårt samfunnsansvar og dette er noe vi jobber med i det daglige, både i stort og smått. 

Vi søker deg, uansett alder og bakgrunn som vil bidra til å gjøre en innsats for andre, også utenom fotballen. Det er plass til alle som vil hos oss.

Det er mange spennende prosjekter, og oppgavene er alt fra å organisere «alle med løpet» til å delta med å få funksjonshemmede på kamp, eller jobbe med inkludering på ulike plan.

Vi har gode samarbeid med flere aktører, både offentlige og private. Dette samarbeidet ønsker vi å utvikle videre

Vi har plass til deg, uansett om du vil bidra med litt nå og da, eller du har mer engasjement og tid å bruke.

Hva kan vi tilby deg?

Dette er ubetalt og frivillig arbeid, men du får lov til å være med å gjøre en forskjell, i en fotballklubb som er en av de største samfunnsaktørene i distriktet.  Vi har også et godt felleskap det er fint å være en del av. Har du ideer og visjoner om hvordan ting kan utvikles, har du stort spillerom til å forme dine egne arbeidsoppgaver. 

Ta kontakt på mail: media@raufossfotball.no eller ring/send sms til Tore Nestaker på tlf 406 29 003 eller Fredrik Greve Monsen tlf 924 54 236

Vi ser frem til å høre fra deg og gleder oss til å få deg med på laget!

Annonse fra Obos-ligaen: