Vestlandsbesøk i helga

De grønnkledde fra Sotra gjester Nammo stadion søndag.

Annonse:

I fjor spilte Nest-Sotra om opprykk til Eliteserien, da de tok 6. plassen i OBOS-ligaen. Det lyktes imidlertid ikke for laget fra øyen utenfor Bergen. I årets sesong vaker de rundt midten med åtte seiere, seks uavgjorte og seks tap. 

Før årets 21. runde ligger Nest-Sotra på 8. plass, mens Raufoss, etter to bitre tap mot Sandefjord borte og Start hjemme, har falt ned på 6. plass.

Vi må helt tilbake til første runde av OBOS-ligaen for å finne sist de to lagene møttes. Det er til gjengjeld et gledelig gjensyn for oss Raufoss-tilhengere, for vi åpnet sesongen med et brak! 1-2 sto det til slutt, og Raufoss' comeback i OBOS-ligaen var satt.

Kampen i januar var faktisk lagenes første oppgjør. 

I likhet med Raufoss har ikke Nest-Sotra noen toppscorer som utpeker seg - å putte mål er fordelt på en rekke spillere på laget. Blant spillere å se opp for kan vi derfor nevne Lee Rochester Sørensen, Marcus Mehnert, Bjarte Haugsdal og Mads Berg Sande. 

Vi må reise oss igjen etter et par leie tap, og trenger din støtte for å klare det! Møt opp på Nammo stadion til kl. 18:00 på søndag!

Annonse fra Obos-ligaen: