Velkommen til Raufoss, Mathias Flo!

Mathias Flo fra Sogndal blir herrelagets andre sommer-signering.

Tidligere denne sommeren skrev Oskar Johannes Løken fra Stabæk under på en 2,5-årskontrakt med Raufoss Fotball. 

I dag kan vi også bekrefte at Mathias Flo (21) er klar for spill i gult og svart denne høsten. Raufoss er enige med Sogndal om en tremåneders utleiekontrakt for angrepsspilleren.

- Ambisjonen min er å etablere meg som fotballspiller på et høyest mulig nivå. Jeg føler Raufoss er et fint steg å ta, sier Flo til RaufossFotball.no.

På plass torsdag

Flo er født i 1996 og passer slik sett godt inn i en ung Raufoss-tropp. Torsdag morgen var han med på sin første trening med Christian Johnsens mannskap. 

Det skal nevnes at Mathias var innom Raufoss tidligere i sommer, i likhet med nevnte Løken.

- Jeg gleder meg veldig til dette. Jeg ble tatt godt imot og fikk et godt inntrykk av klubben og fasilitetene den uka jeg var med på trening, sier Flo, som er sønn av Jarle, broren til velkjente Tore André og Jostein.

Har spilt 3. divisjon

Det jobbes med å få Mathias spilleklar allerede til førstkommende helg, da herrelaget skal ta turen til Asker. Uavhengig av når det blir, vil 21-åringen garantert jobbe hardt for å gi Anton Henningsson og de andre offensive spillerne kamp om plassen.

Flo har de to siste årene spilt for Fjøra i 3. divisjon på utlån fra Sogndal.

- Da jeg spilte i Sogndal 2, spilte jeg i flere forskjellige posisjoner. Det er som spiss jeg trives best. Jeg har vært en del av Sogndal-systemet i hele oppvekset, og ser likheter med Raufoss, forteller han til RaufossFotball.no.

Vi er glade for å ha Mathias med oss inn i en tøff fotballhøst - og gleder oss til å se hva han kan by på! 

Annonse fra Obos-ligaen: