Utstyrsgigant valgte Raufoss Fotball

I England satset de på Swansea i Premier League. I Norge er Raufoss Fotball fyrtårnet som Joma satser på.

Annonse:

Raufoss Fotball har inngått en ny stor avtale for de kommende fem år. 

Fra 1992 fram til 2006  var Adidas samarbeidspartner for klubben. De siste ti årene  har det vært italienske Diadora. 

Rett før årskiftet  begynte brikkene å falle på plass med en femårs-avtale med den spanske giganten Joma. Joma er i dag rangert som nummer tre på rankingen bak Nike og Adidas.

- At en gigant som Joma ønsker å benytte Raufoss Fotball når de skal slå seg inn på fotballmarkedet i Norge tar vi som et kompliment.

— Daglig leder, Jørn Ola Formo

Avtalen har er på vel fem millioner i utstyr i avtaleperioden og er – nedrykket  fra Obos-ligaen til tross – den beste avtalen Raufoss Fotball har inngått på utstyrssiden gjennom alle tider.

- Vi er naturligvis storfornøyd, sier daglig leder Jørn Ola Formo før han legger til:

- At en gigant som Joma ønsker å benytte Raufoss Fotball når de skal slå seg inn på fotballmarkedet i Norge tar vi som et kompliment.

Markerer satsning 

- Raufoss Fotball er en spennende klubb, som til tross for nedrykket, vil være en del av norsk toppfotball. Klubben er profesjonell i all sin satsning og ikke minst meget sterkt profilert i Innlandet. For oss i Norge er dette er stor satsning , og som markerer vår satsing  i det norske markedet.

- På håndballsiden er det Drammen HK som er satsingsklubben.

Ordene tilhører Jomas sjef i Norge, Espen Uthberg. Sammen med  Skandinavia-sjefen Karsten Nilsen i Danmark står han bak en offensiv satsing i Norge .

Joma er på full fart framover internasjonalt. Ikke minst i England, hvor Swansea er  fyrtårnet, samt en rekke profilerte klubber nedover i divisjonene. Jomas posisjon i  hjemlandet Spania er uhyre sterk, med flere klubber på de to øverste nivåer.

Joma har sitt hovedsete utenfor Toledo – ca 7 mil fra Madrid.

Sport 1 på Amfi Raufoss er også en del av avtalen. Som mangeårig god samarbeidspartner med Raufoss Fotball  skal forretningen serve  klubbens medlemmer med de rette produktene med den karakteristiske J-logoen de kommende fem årene.

- Raufoss Fotball tar sikte på et totalt skifte i løpet av våren. Da skal alle våre lag – også i junioravdelingen – være på plass med gul og sort fra den spanske sportsgiganten, sier daglig leder Jørn Ola Formo.

Annonse fra Obos-ligaen: