Utklasset "Sundet"

Etter noen forsiktige minutter innledningsvis, satte Raufoss-gutta standarden på Nybergsund Stadion. Med en solid innsats i første omgang, to effektive angrep, og to mål mellom det 8. og 11. spilleminutt av Dadjo og Belli, ble grunnlaget lagt for kalasseier 5 mot 0 i Nybergsund.

Det tok tjue minutter av andre omgang før Mathias Belli lobbet inn vårt tredje mål, Supermann, Marius Alm besørget vårt mål nr. 4 på hodet  - Emile Dadjo fastsatte sluttresultatet til 0-5 med sin presise venstrefot.

I tillegg hadde gutta flere store målsjanser, og spiller en disiplinert og underholdende fotball med høy fart og meget god presisjon. Moro er det å se at hele kollektivet er med både offensivt og defensivt, og at alle spillerne er kapable til å score mål. Mathias Belli er "on fire" som det heter, om dagen. Og Emile Dadjo ser virkelig ut til å ha prikket inn godfoten.

Raufosskaptein Ole Kristian Lauvli og Raufossgutta kan med denne seieren fryde seg over 9-0 i målforskjell i serien. Det gir oss foreløpig tabelltopp. Regner vi med cup'en har vi altså imponerende 15-0 på tre matcher. Det er bare helt rått! Vi gleder oss til fortsettelsen!

På fredag 27. april kl.19.00 får vi besøk av Stabæk 2 på Nammo Stadion. Der bør du så absolutt befinne deg!