Underholdning fra årets første avspark

En god fotballkamp endte med 2-2 da Elverum besøkte storhallen til herrenes første oppkjøringskamp i 2017.

Annonse:

Ti treningskamper er planlagt i sesongoppkjøringen 2017 for Christian Johnsens 2. divisjonstropp. Første oppgave var Elverum - hjemme i storhallen torsdag kveld. På banen hadde vi fire prøvespillere, og en rekke sultne velkjente fjes. Se for øvrig sak om hele troppen på denne lenken.

Treningskamper medio januar er kanskje ikke kampene som får mest oppmerksomhet fra utsiden, men oppgjørene er flotte arenaer for trenere, spillere og publikum til å bli kjent med hverandre og eventuelt nye fjes. Det var også en av de viktigste tankene Christian Johnsen hadde da det nyopprykkede OBOS-laget Elverum entret hallen.

Kampen startet bra for gultrøyenes del. Prøvespillere var det fire av på banen fra start: Stian Simenstad og Snorre Strand Nilsen (sist sett i Gjøvik-Lyn), Sebastian Andersson (sist sett i Aalesund) og Nemrut Awrohum (sist sett i Brommopojkarna). 


Til tross for at kampen startet bra, var det noe rufsete bakover. Det gjorde at Elverum fikk 1-0. Ole Thomas Skogli utlignet ikke lenge etterpå etter flott innlegg fra nevnte Simenstad. Så rufset vi det nok en gang til og Elverum fikk 2-1 med seg inn i garderoben til pausen.

Over i andre omgang ble det byttet en del. Elverum hadde kanskje et lite overtak på det som skjedde ute på gresset, men Emilie Dadjo var eneste målscorer på siste 45 minutter. Ikke mange minuttene før slutt fikset han 2-2 i årets første kamp.

Jevnt over en bra kamp, oppsummerte de fleste som tuslet hjem til sine gule og svarte hjem. Nå er det bare å glede seg til kampene som kommer utover vinteren. Christian Johnsen lover mye spennende framover - og flere potensielle Raufoss-spillere i aksjon.

Raufoss - Elverum 2-2 (1-2)

Raufoss start 11-er: Christopher Lund Tronhus - Snorre Strand Nilsen, Nemrut Awrohum, Petter Senstad, Steffen Hjelmtvedt - Marcos Gondra Krug, Martin Heiberg, Kristian Lønstad Onsrud - Ole Thomas Skogli, Sebastian Andreassen, Stian Simenstad. 

Også benyttet: Marius Alm, Per Kristian Jansen, Fredrik Greve Monsen, Emilie Noe Dadjo og Lars Johan Kollshaugen

Annonse fra Obos-ligaen: