Umar blir hovedtrener i Kolbu/KK

Umar Malik har takket for seg som dametrener i Raufoss Fotball, men skal fortsette som hovedtrener for våre U16-gutter, og som leder av FFO. Nå blir han hovedtrener for Kolbu/KKs herrer i 4.divisjon i 2019.

24-åringen har vært dametrener siden desember 2016, gjennom to fulle sesonger, og har siden før den tid vært engasjert rundt yngre lag i klubben og ledet Fotballfritidsordningen. Han har også hatt oppdrag for Indre Østland Fotballkrets. Han er en engasjert trener og en flott fyr som blir satt stor pris på i Raufossmiljøet, og vi er glade for at han skal fortsette å jobbe med våre talentfulle 16-åringer. 

Det jobbes med å få på plass ny hovedtrener for våre damer i 2. divisjon, og vi håper dette vil være klart innen kort tid.

Nå skal Umar tre inn i rollen som hovedtrener for Kolbu/KKs A-lag herrer i 4. divisjon, noe som han anser for å være en fin utfordring: 

- Jeg gleder meg til en ny utfordring ved å være trener på seniornivå på herresiden. Jeg tror også at det er et riktig steg å ta nå, med tanke på min videre utvikling som trener, sier Umar.

Vi ønsker lykke til med alle nye utfordringer!

Annonse fra Obos-ligaen: