Uavgjort mot Stabæk 2

Stabæk stilte et godt mannskap, men vi lot oss ikke skremme. Sigrid Straumsheim Hoem (bildet) sørget for at vi fikk med oss et poeng hjem.

Med flere Toppseriespillere fra start tok hjemmelaget kommandoen i oppgjøret. I løpet av den første halvtimen scoret de 1-0, men vi lot oss ikke knekke. Sakte, men sikkert spilte vi oss inn i kampen og fra 30 minutter og ut hadde vi kommandoen. Hjemmelaget var ikke ufarlige, men de store mulighetene uteble.

Utligningen til 1-1 kom før pause. Kaja Bjørkvold var nest sist på kula etter et meget godt angrep. Sigrid Straumsheim Hoem var sist på ballen og satte inn sin fjerde fulltreffer for sesongen.

Den andre omgangen lignet mye på slutten av den første. Vi kjørte på og skapte flere muligheter. To av dem meget store. Mia Schjerve Giæver var frampå, men klarte ikke å putte for fjerde kamp på rad, men det var ikke langt unna. Nora Dalby hadde en ball i tverrliggeren.

Selvfølgelig er det alltid litt surt å avgi poeng, men alt i alt var uavgjort et greit resultat.

Neste oppgjør for damelaget er også på utebane. Kongsvinger venter på Gjemselund kommende lørdag.