Uavgjort mot Hønefoss

Damelaget jaktet sin første seier på hjemmebane i kveldens kamp mot Hønefoss.

Jentene våre slet med å skape noe særlig i 1.omgang. Hønefoss tok ledelsen etter 28 minutter og lagene gikk til pause på stillingen 0-1.
2. omgang skulle vise seg å bli langt mer underholdende. Raufoss fikk tidlig et frispark i fin posisjon og Maren Simenstad satte det rett i mål. 1-1. Jentene ville ha mer og 20 minutter ut i omgangen var kampen snudd. Det var Oda Skogan som sendte Raufoss i ledelsen, men det tok bare noen minutter før Hønefoss utlignet til 2-2.

De siste 25 minuttene så vi to lag som kjempet hardt om seieren, men ingen av dem klarte å avgjøre. Verdt å nevne er at Sigrid Hoem, født i 2002, i kveld fikk sin debut i 2.div, da hun ble byttet inn for Nora Dalby etter 80 minutter. Dette er nok ikke det siste vi kommer til å se av henne.

Jeg syntes vi står frem veldig bra, og vi vinner 2.omgang. Det skal vi være fornøyde med, samtidig så syntes jeg vi spiller fotball som er utviklende for jentene og det skal vi fortsette med. Alt i alt er jeg fornøyd med et poeng ut ifra kampen og nå er fokuset inn mot kampen mot Kongsvinger 2.