Uavgjort mot HBK

Vi sløste med sjansene i første omgang, og et hardtarbeidende Hønefosslag var nær å vinne kampen. Oskar Løken reddet uavgjortresultat med sin 2-2 scoring på overtid.

Vi hadde et solid spillemessig overtak i hele første omgang, og skapte mange sjanser, men vi fikk altså ikke særlig uttelling. Emil Breivik scoret førsteomgangens eneste mål etter ca. 40 minutter spilt. Hønefoss parkerte bussen i eget forsvar og vi slet med å komme igjennom på skikkelig vis.

Vi gjør mange bytter i andre omgang, og vi mister litt av ballsikkerheten og flyten. Hønefoss spiller klokt defensivt, og får bedre tak på kontrings- og angrepsspillet sitt. Utligningen kommer allerede etter sju miutter spilt i andre omgang. Vi brenner et par solide målsjanser når vi går inn i den siste biten av kampen, men vi skaper mindre enn vi gjorde de første femogførti.

Helt på tampen får et "tarrint" Hønefosslag lønn for strevet, og setter inn 1-2 bak Rino Lund Johnsen. Det ser ut til at de skal klare å få nok en OBOS-skalp i beltet, men Oskar Løken redder æren vår med å "løpe inn" 2-2 to minutter på overtid.

Vi benytter oss av 19 spillere i dag, og slike tette treningskamper mot fysisk sterke lag er et viktig bidrag når gutta er inne i den tøffeste delen av sesongoppkjøringen. Moro er det også at 15-åringen Tobias Sagstuen Andersen og 16-åringen Håvar Befring får prøve seg med de store gutta.

Bare Rino Lund Johnsen, Oskar Løken og Ryan Doghman spilte 90 minutter i dag.

Kampfakta: Raufoss Fotball - Hønefoss BK 2-2 (1-0)