Uavgjort mot HBK

Vi sløste med sjansene i første omgang, og et hardtarbeidende Hønefosslag var nær å vinne kampen. Oskar Løken reddet uavgjortresultat med sin 2-2 scoring på overtid.

Vi hadde et solid spillemessig overtak i hele første omgang, og skapte mange sjanser, men vi fikk altså ikke særlig uttelling. Emil Breivik scoret førsteomgangens eneste mål etter ca. 40 minutter spilt. Hønefoss parkerte bussen i eget forsvar og vi slet med å komme igjennom på skikkelig vis. 

Vi gjør mange bytter i andre omgang, og vi mister litt av ballsikkerheten og flyten. Hønefoss spiller klokt defensivt, og får bedre tak på kontrings- og angrepsspillet sitt. Utligningen kommer allerede etter sju miutter spilt i andre omgang. Vi brenner et par solide målsjanser når vi går inn i den siste biten av kampen, men vi skaper mindre enn vi gjorde de første femogførti.

Helt på tampen får et "tarrint" Hønefosslag lønn for strevet, og setter inn 1-2 bak Rino Lund Johnsen. Det ser ut til at de skal klare å få nok en OBOS-skalp i beltet, men Oskar Løken redder æren vår med å "løpe inn" 2-2 to minutter på overtid.

Vi benytter oss av 19 spillere i dag, og slike tette treningskamper mot fysisk sterke lag er et viktig bidrag når gutta er inne i den tøffeste delen av sesongoppkjøringen. Moro er det også at 15-åringen Tobias Sagstuen Andersen og 16-åringen Håvar Befring får prøve seg med de store gutta.

Bare Rino Lund Johnsen, Oskar Løken og Ryan Doghman spilte 90 minutter i dag.

Kampfakta: Raufoss Fotball - Hønefoss BK 2-2 (1-0)

Østre Toten idrettspark, Lena.

Scoringer: Emil Breivik 41' HBK 52' 89' Oskar Løken 90'

Laget: Rino Lund Johnsen, Snorre Strand Nilsen (Amund Møllerhagen 26.), Marius Alm (Nicolai Fosso Fremstad 46.), Solo Owusu (Edvard Race 46.), Emile Dadjo (Henrik Fløgum 46.), Lasse Berg Johnsen (Martin Heiberg 79.), Matias Belli (Tobias S. Andersen 79.), Emil Breivik (Gard Simenstad 46.), Ryan Doghman, Oskar Løken, Kristoffer Nessø (Håvar Befring 83.)

Annonse fra Obos-ligaen: