Uavgjort i Florø

Det ble en jevn kamp mot OBOS-ligalaget Florø. Begge lag gikk ut i høyt press uten å skape mange sjanser, noen ble det - og keeperne var dyktige hos begge lag. Lagene scoret hvert sitt mål i hver sin omgang.

Keeper Ole Kristian Lauvli vartet opp med flere gode redninger i dag, og var vår bestemann i møtet med nyopprykkede Florø. Kampen ble jevnspilt, men Florø var i følge rapportene gjennomgående hakket hvassere enn Raufossgutta. Florø scoret sitt mål etter 40 minutter etter corner. Florø har serieåpning til helgen, og de er dermed tre uker foran oss i løypa formmessig. Vi ønsker lykke til i OBOS!

Vårt mål kommer i det 86. minutt. Emile Dadjo får et godt innlegg fra Ole Thomas Skogli, som enkelt settes i mål.

Trener Christian Johnsen var fornøyd med resultatet, og at flere av gutta er i ferd med å finne formen:

- Det gjenstår en del finpuss på samhandlingen og roen i laget de neste ukene, sier Johnsen

Steffen Hjelmtvedt spilte en omgang igjen etter skade, og er forhåpentligvis nå i gang igjen for fullt. Litt lenger er det etter Petter Senstad og Snorre Strand Nilsen som begge er ute med skader i beina.

Kampfakta: Florø Fotball - Raufoss Fotball  1-1 (1-0)  Florø 40', Emile Dadjo 86'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Armin Aganovic, Fredrik Greve Monsen (Steffen Hjelmtvedt 46.), Marius Alm, Emile Dadjo, Håvard Nome, Kristian Lønstad Onsrud, Nicolai Fosso Fremstad (Martin Heiberg 68), Ryan Doghman (Ole Thomas Skogli 62.), Papa Sow, Anton Henningsson (Eduardo Cruz 46.)

Publisert: 25.03.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Tommy Fyhn Video: Terje Solbakken