Uavgjort for U19 mot Holmen

Raufossgutta spilte i dag 3-3 mot Holmen i årets første treningskamp. Henrik Fløgum (bildet) og resten av U19- gutta styrte det meste av spillet i Storhallen i dag. Med fire nye spillere på laget.

Dette var en kamp som Raufoss helt klart skulle vunnet. De hadde ballen klart mest, og skapte flest sjanser. Tildels dårlig uttelling fremover og litt passive på alle tre baklengs er forklaringen. Kampen startet jevnt, men etter ca 20 spilte minutter var det aller mest Raufoss som styrte.

Derfor var det mot spillets gang og ufortjent da Holmen tok ledelsen 1-0 i det 39 minutt. En kjapp overgang ender med skudd fra spissen på fem meter, først med kjemperedning fra Raufoss' keeper Sander Pettersen, men en Holmen spiller er først på returen og dermed 0-1. Raufoss slo forøvrig raskt tilbake, minuttet før pause raider gutta opp et fint angrep , som ender med et knallbra innlegg fra Trym Slettaløkken Engen i beina til Andreas Østerud som sklir den i mål. Og dermed 1-1 til pause.

Andre omgang starter med trykk fra Raufoss , men Holmen står for omgangens første mål . I det 50 spilleminutt tar en Holmen-spiller ballen og spaserer fra midtbanen og inn i Raufoss sin 16-meter, og skyter til side for Raufoss keeper og i mål.
Raufoss fortsetter å trille ball og styre kampen, og idet matchuret passerer 63 spilte minutter, får de lønn for strevet . Etter masse klabb og babb inne i Holmen sin 16-meter får Armin Besic fyrt av ett skudd mot mål . Holmen tror de har reddet på strek, men ballen var inne og dommer dømmer mål til store protester fra hele Holmen laget.
Raufoss fortsetter å dominere banespillet , og etter 73 min skal Raufoss ta ledelsen for første gang i kampen. En corner på bakre blir headet inn i feltet, der står Henrik Fløgum og dundrer ballen i mål fra 7-8 meters hold, og 3-2 til Raufoss.
Det så ut som Raufoss kontrollerte kampen de siste minuttene , men ca 4 min før slutt kommer Holmen på en sjelden visitt i Raufoss feltet, og fikk utlignet til 3-3.

Årets første treningskamp er dermed unnagjort - og med godkjent resultat og debut i Raufosstrøya for fire nye gutter: Velkommen til David Synstelien (keeper), Knut Kristoffersen, Armin Besic og Knut Kristian Dave.

Neste kamp for U19 er neste lørdag hjemme i storhallen mot Vind.

Kampfakta: Raufoss Fotball U19 - Holmen IF 3-3 (1-1)

Målscorere: Andreas Østerud, Armin Besic, Henrik Fløgum

Laget: Sander Andre Pettersen, Henrik Langaas, Amund Glemmestad, Henrik Fløgum, Trym Slettaløkken Engen, Fredrik Bjørnerud, Jørgen Pettersen, Jørund Holstad Torp, Johan Karlsson, Knut Kristoffersen, Andreas Østerud

Benken: David Synstelien (45), Kristoffer Strand (80), Knut Kristian Dave (72), Armin Besic (60), Ola Nerødegård (80)

Publisert: 21.01.2018, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Anne Thoresen/ Tore Pettersen Foto: Marius Mykleset