Seks mål og 1.000 tilskuere mot Asker

Det ble en svært spennende kamp, men uavgjort og 3-3 i lørdagens toppkamp.

Vi hadde invitert til en fotballfest da Asker besøkte våre herrer til 2. divisjonskamp lørdag. Gratis inngang, jubileumskamp og en kamp mellom to lag i opprykkssjiktet ga akkurat den rammen vi behøvde. At regnværet også lettet perfekt til kampstart, hjalp ytterligere på.

Og det var ikke bare gutta i gult og svart som var klare for fest. Asker bidro særdeles godt til en nervepirrende og målrik kamp, som endte med 3-3 etter endte 90 minutter.

Matias Moldskred Belli ga hjemmefansen det de ønsket seg mest da han ordnet ledelse etter 20 minutter. I denne perioden hadde vi flere store målsjanser, men det var bare denne ene som satt. Det gjorde at vi ikke klarte å dra fra Asker, som kom tilbake med en utligning før pause.

Over i andre omgang gjentok dette seg, da Anton Henningsson ordnet 2-1 før Asker utlignet bare fire minutter senere. Så fikk vi en real kalddusj da Asker tok ledelsen etter 70 minutter.

Samtidig ga det oss en vekker. Gutta kjempet seg tilbake i kampen, godt hjulpet av en tidlig utligning til 3-3 ved Kevin Jablinski. Fra Jablinskis herlige scoring og inn til sluttsignalet, presset vi Asker godt tilbake. Det ble mye avblåsninger og blokkerte innlegg, noe som førte til at vi ikke klarte å sikre oss alle poengene.

Med ett poeng til hver, betyr det at vi fortsatt innehar tabelltoppen fram til Fredrikstad spiller sin hengekamp mot Odd 2 søndag. Vi har i skrivende stund to poengs ledelse til gutta fra plankebyen. De er for øvrig neste motstander på NAMMO Stadion om  to uker. Da blir det liv.

Kampfakta

Raufoss - Asker 3-3 (1-1)

Mål: 1-0 Matias Moldskred Belli (20), 1-1 (35), 2-1 Anton Henningsson (60), 2-2 (64), 2-3 (70), 3-3 Kevin Jablinski (73).

Laget: Ole Kristian Lauvli - Snorre Strand Nilsen, Kevin Jablinski, Edvard Linnebo Race, Stian Simenstad - Emile Dadjo, Mikkel Maigaard Jakobsen, Martin Pettersson Heiberg, Matias Belli Moldskred (Solomon Owusu fra 75.), Oskar Johannes Løken (Therry Dabove fra 77.) - Anton Henningsson.