U19 tilbake på vinnersporet

Etter et surt cuptap på straffer var det tilbake til hverdagen og seriespill for U19. Faaberg sto på motsatt banehalvdel. Resultat: Tre deilige poeng.

Det begynte på skinner. 3-0 sto det tidlig etter scoringer av Johan Filip Karlsson, Andreas Østerud og Knut Kristoffersen. Så ble Amund Møllerhagen utvist. Det ga hjemmelaget blod på tann, men de reduserte bare en gang før pause og det sto 1-3 på resultattavla etter de første 45 minuttene.

10 mann til tross, vi kjørte bare på. Angrep er jo som kjent det beste forsvar. Amund Glemmestad sørget for de gule og svartes fjerde mål fem minutter ut i den andre omgangen. Da Andreas Østerud satte inn sitt andre mål for kvelden på et straffespark virket kampen punktert.

Men så våknet hjemmelaget. Tre ganger reduserte de og skapte med det litt spenning i oppgjøret. Heldigvis ble det med de tre baklengsmålene etter pause og vi vinner 5-4 etter å ha spilt rundt en time med 10 mann.

Neste kamp for U19 er på eget kunstgress. Motstander kommende torsdag er Valdres.

Raufosstroppen: David Synstelien, Henrik Langaas, Amund Glemmestad, Amund Møllerhagen, Knut Kristoffersen, Armin Besic, Johan Karlsson, Fredrik Bjørnerud, Jørgen Ninive Pettersen, Youichi Amichai Pries, Adonis Sopa, Ola Nerødegård, Kristoffer Strand, Jonatan Ottosen, Knut Kristian Dave, Andreas Jansen og Andreas Østerud,