U19 snudde 0-1 til 3-1

Raufoss U19 lå under 0-1 ved pause, men snudde treningskampen mot Oppsal og vant 3-1 etter mye fin fotball på Gjøvik i kveld.

Første omgang ble preget av høyt tempo, mye bra spill og fin energi i begge lags spillere. Raufoss spilte seg til gode sjanser, men maktet ikke å overliste Oppsals keeper. Osloguttene, som ble nummer seks i fjorårets interkrets-serie, tok ledelsen før pause. David Synstelien vartet opp med to strålende redninger, men på retur nummer to var han sjanseløs fra kort hold.

I andre omgang var Raufoss det klart beste laget. Stor aggressivitet ga mange gode brudd, som ble godt utnyttet. Raufoss scoret også tre fine mål. Hans Martin Werner spilte en meget god andre omgang og ordnet utlikning. Før innbytter Magnus Sørum lobbet inn 2-1. 3-1-målet sørget to første års juniorer for. Kasim Mohseni gjorde et strålende forarbeid som Håvar Solbakken Befring avsluttet i nettmaskene. Bakover hadde Raufoss fin kontroll.

Raufoss hadde også to-tre andre store sjanser. Blant annet et skudd i tverrliggeren i en kamp med mange positive elementer av de gule og sorte. Det var klar spillemessig framgang fra forrige ukes kamp mot Vind hvor guttene vant 6-0.

- Oppsummeringsmessig er jeg «happy». Fordi guttene jobber godt, fordi mange tar steg mot et nytt nivå og fordi de spiller bra. Vi skapte mange sjanser, og burde kanskje scoret flere mål. Likevel er jeg «happy» for det jeg så av guttene i dag, sa trener Enrique Tinoco.

Neste lørdag spiller U19-gutta treningskamp på bortebane mot Skeid.