U19 slått ut av proffene fra Villarreal

Gutta fikk det som ventet tøft mot de profesjonelle spillerne i Villarreal CF. Kvartfinalen endte med en solid 7-0 seier til spanjolene, men Raufossgutta i lilla bortedrakter sto seg likevel godt i møte med et av de aller beste lagene i turneringen.

Det ble en overraskende bonus at vårt juniorlag bestående av mange "unge" spillere skulle klare å komme så langt som til kvartfinalen i den prestisjetunge fotballturneringen, MIC.  Mange av våre sentrale spillere holder fremdeles guttealder. Men det greide de altså, og klarte seg også godt mot juniorakademiet til Villarreal, som består av gutter som aspirerer til La Liga og er profesjonelle fotballspillere allerede. Flere av disse også med erfaring fra landslag.

Vi tar av oss hatten for Raufossgutta, de har representert den lille klubben vår på en utmerket måte i turneringen. Vi vet at de i kveld skal på Camp Nou med hele gjengen, for å se oppgjøret mellom FC Barcelona og Real Sociedad, og håper spillere og støtteapparat får en fin avslutning på en allerede minneverdig uke i fotballens tegn!

NB! Vi kan legge til at Villarreal tilslutt vant turneringen, uavgjort mot FC Barcelona i finalen søndag medførte en lang straffesparkkonkurranse som endte 14-13 i favør Villarreal.

Se alle resultater fra turneringen

Annonse fra Obos-ligaen: