U19 i scoringsform på Sveum

Raufoss U19 scoret mange fine mål og vant hele 8-2 mot Brumunddal i lørdagens treningskamp på Sveum.

Raufoss tok føringen i kampen fra start mot kommende sesongs motstander i interkretsserie. Gutta var aggressive i presset, hadde god avstand mellom lagdelene og lot sjelden Brumunddal få ro til å bygge opp angrep. Jørgen Ninivie Pettersen startet målfesten da han avsluttet et flott angrep hvor Adonis Sopa kom seg helt til dødlinja og fant Raufoss-kapteinen på et perfekt timet løp.

Deretter skulle mye dreie seg om Adonis Sopa i første omgang. Først økte han til 2-0 på en fin lobb fra rundt 16 meter. Brumunddal reduserte på et skudd fra 16 meter, men like etter var Adonis på farten igjen. Fra midtsirkelen så han at keeper stod langt ute, og sendte ballen i en perfekt bue over hjemmelagets siste skanse med en utsøkt avslutning nesten fra midtbanen. Sopa scoret sitt tredje og Moa Al-Hamed la på til 5-1 på straffespark like før pause etter en god og effektiv første omgang av Raufoss-gutta.

Raufoss ble mer upresise i pasninger og bevegelser i andre omgang etter ei tøff treningsuke. Det ble også gjort mange bytter og alle i troppen fikk spilletid. Men framover var laget fortsatt giftige og skapte gode sjanser. Håvar Solbakken Befring kom inn i andre omgang. Han scoret både 6-1 og 7-2, før Adonis Sopa avsluttet en målrik kamp med sin 8-2-scoring.

Neste tirsdag reiser Raufoss U19 og U16 til Albir i Spania hvor de skal trene og forberede seg inn mot seriestart i interkretsserien 19. mars.