U16 tok KM med glans!

Våre U16-gutter tok Kretsmesterskapet etter 4-2 seier over HamKam lørdag. Raufossgutta vant årets eliteserie i Indre Østland, mens HamKam har spilt interkrets i år. Trener Umar Malik oppsummerer kampen slik:

Kampen starter veldig godt for vår del. Vi tar kontroll i kampen og angriper mot et HamKam lag som ikke er helt på fra start. De slår ofte langt bak vår forsvarsrekke, men er for upresise. Vi derimot er litt mer farlige, og skaper noen halvsjanser. På grunn av et gult kort og 5 minutters «utvisning» regel, så må vi spille med 10 mann. Men likevel så tar vi ledelsen 1-0 ved Elham Hosainy som vi holder inn til pause.

Over i 2.omgangen så skrur HamKam opp tempo, men vi henger godt med. Vi får 2-0 scoring av Vetle Jørgentvedt etter en kontring, og ikke lenge etter, 3-0 ved Joachim Lundhagebakken. HamKam jobber godt for å få satt inn sitt første, vi greier å stå lenge i mot.

Når det er igjen ca 20 minutter, scorer HamKam både 3-1 og 3-2. Vi jobber fortsatt godt, men det går litt saktere. 5 minutter før fulltid så setter Abdu Abdulle inn 4-2 scoringen. Det koker veldig de siste minuttene, dommeren legger til 6 minutter etter fulltid, men vi ender opp med å spille i nesten 9 minutter i tillegg. Begge lag får gult kort for noen situasjoner, hvor vi ender opp med å spille 9 mot 9 mot slutten, men vi holder ut og vinner fullt fortjent til slutt.

En fantastisk kamp av våre gutter som viser en god lagmoral gjennom hele kampen!